Dizi Magazin

Johnny Depp’ten Büyük Kutlama! Amber Heard’a Karşı Davayı Kazanınca Düşman Çatlattı

Son dönemde dünya magazin gündeminin bir numaralı sırasında yer alan Johhny Depp – Amber Heard davası bilindiği üzere Johnny Depp’in büyük zaferi ile sonuçlanmıştı. Aklanan ve Amber Heard’a karşı davayı kazanan Johnny Depp, arkadaşlarıyla çılgın bir partiye imza attı. Johnny Depp’in bir gecede harcadığı para ise dudak uçuklattı. Detaylar haberimizde sizlerle…

Amber Heard’a karşı davayı kazanan ve milyonlarca kişinin gözü önünde aklanan Johnny Depp, arkadaşlarıyla toplandığı büyük partide paraları ezdi, adeta düşman çatlattı! Dev organizasyonun yapıldığı gecede Johnny Depp’in harcadığı para ise dudak uçuklattı. Depp, özel kutlamalı gecede kesenin ağzını sonuna kadar açtı.

Johnny Depp bir dönem birlikte olduğu oyuncu Amber Heard’e karşı açtığı iftira davasını resmen kazandı! ABD’de görülen davada jüri Johnny Depp’in haklılığına karar verdi. Johnny Depp’te uzunca bir süredir hayatını olumsuz etkileyen davadan zaferle çıkınca arkadaşlarıyla dev bir partiye imza attı. Depp ayrıca dev partinin organize edildiği mekanda çalışanlarla gizlilik sözleşmesi yaptı. Böylece dışarıya hiçbir bilgi ve tek bir kare resim çıkmadı.

Johnny Depp Kesenin Ağzını Açtı

20 kişilik arkadaş grubuyla gece boyu eğlenen ve alkolun su gibi aktığı gecede Johnny Depp tam 50 bin sterlin (1 Milyon TL) harcama yaptı.

Bilindiği üzere Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki dava geçtiğimiz günlerde sonuçlanmış, jüri ünlü aktör Johnny Depp’i haklı bularak eski eşi Amber Heard’ün kendisine tam 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmektmişti. Johnny Depp, davayı kazandıktan sonra Birmingham’da bulunan bir Hint restoranında arkadaşlarıyla adeta ‘felekten bir gece’ çaldı.

Beck’in turnesine katılmak için İngiltere’ye giden Johnny Depp’in partisi, geçtiğimiz pazar günü 19.00 sıralarında başladı. Depp, ziyareti hakkında gizlilik taahhüdünde bulunan personel ve onların arkadaşlarıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Restoran, diğer tüm müşterilere kapatılırken, Depp ve grubuna mekanın tamamı verildi. Ekibin, gece yarısı civarında mekandan ayrıldığı belirtildi.

Devasa Kutlamada Yok Yok

Johnny Dep ve arkadaşlarının kutlamasında tavuk tikka, karidesler, şiş kebaplar, tereyağlı kuzu karahi ve kral karides bhunadan ile panna cotta ve cheescakeler masadan hiç eksik olmadı. Ayrıca yöresel Hint lezzetleri de masayı süsledi.