Dizi Magazin

Oktay Kaynarca Eski Kadrodan Yeni Diziye Transfer Etti!

Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi’ndeki Süleyman Çakır rolünden beri mafya ve siyasi ağırlıklı dizilerde boy göstermeye devam ediyor. Hayranları kendisini Çakır rolünde çok beğenmişti. Daha doğrusu Süleyman Çakır rolüyle birlikte Kaynarca hayran kitlesini çok büyük bir ölçüde genişletmişti. Bu dizinin hayranları halen Çakır’ın öldüğü günün yıldönümlerinde onu anıyor ve onun için cenaze töreni düzenlemeye devam ediyor. Kurtlar Vadisi’ndeki Çakır’dan sonra ise diğer unutulmaz karakteri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli oldu.

Oyunculuktan Yapımcılığa

Oktay Kaynarca karizmatik ve hoş duruşuyla bu tür roller için vazgeçilmez bir oyuncu olarak görülmeye devam ediyor. Kendisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra sadece oyunculuk yapmakla yetinmemeye ve bir yapım şirketi kurmaya da karar verdi. Bu şirketin yine Kaynarca’nın başrolde oynayacağı başka bir mafya dizisi çekmeye hazırlandığı da hayranları tarafından biliniyordu. Hayranları bu haberle beraber çok sevinmişti.
Kaynarca’nın yeni dizisinin ismi yeni belli oldu. Alınan haberlere göre yeni dizinin ismi Ben Bu Cihana Sığmazam. Ancak dizi hakkında farklı bir ayrıntılı bilgiye henüz ulaşılamadı. Kadronun yeni yeni belli olduğu diziye Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dan bir transfer gerçekleşti. Yeni gelen bu habere göre EDHO’ da Tipi rolünde oynayan Savaş Özdemir de yeni dizinin kadrosunda yer alacak.

Yeni Kadro Yavaş Yavaş Belli Oluyor

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinde yönetmen koltuğuna oturacak isim de belli oldu. Onur Tan yeni dizinin yönetmeni olacak. Ayrıca Kaynarca’nın eski rol arkadaşlarından birisi olan deneyimli oyuncu Işıl Yücesoy da kadroda yer alacak bir diğer isim olarak belirlendi. En son gelen haberlere göre de Savaş Özdemir de yeni dizi için Onur Tan’la görüşen isimlerden birisi olacak. Özdemir’e EDHO’ nun ardından iki sinema filmi ve dört yeni dizi teklifi gelmiş. Ancak Özdemir hiçbirisini kabul etmemiş. Ancak Kaynarca’nın yeni dizisi için görüşmeler başlamış. Muhtemelen bu dizinin kadrosunda yer alacak olan Özdemir’le birlikte yeni dizinin de EDHO tarzı bir dizi olacağı ve kadrosuyla da bu diziyi hatırlatacağı tahmin ediliyor.

Özbekistan’da Çekilecek

Oktay Kaynarca daha önce Ben Bu Cihana Sığmazam hakkında bir açıklama yapmıştı. Söylediğine göre yeni dizinin Özbekistan’da çekilmesi planlanıyor. Onur Tan daha önce Kaynarca’nın birlikte çalıştığı bir yönetmen arkadaşıdır. Kaynarca kendisiyle birlikte EDHO’dan sonra Güzel Adamlar isimli bir yapım şirketi kurdu. Bu şirketin yapacağı ilk iş de ismini Nesimi’nin bir şiirinden alan Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizi olacak. Aynı zamanda DJ olarak performans gösteren Tan’la arkadaşlığı ve iş ilişkisi devam eden Kaynarca’nın yeni dizisinin kanalı da yine ATV olacak. Özbekistan’da çekilecek olan bu dizinin konusu ile ilgili ayrıntılar henüz tam olarak belirlenmedi.

Cezayir Nasıl Birisi Olacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili bilinen bir diğer ayrıntı da Kaynarca’nın dizide oynayacağı karakterin ismi oldu. Dizideki rolü Cezayir olacak olan Kaynarca’nın nasıl bir karakter olacağı henüz merak ediliyor. Diziyle ilgili belli olan bir diğer ayrıntı da senaristlerin kim olacağı konusudur. Söylenenlere göre senaristler Alican Yaraş ve Yusuf Alp olacak. Hakkında çok fazla şey bilinmese de diziyle ilgili pek çok çalışma tamamlandı ve hatta çekimle başladı. Eylül’de ATV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan dizinin bu sefer nasıl bir reyting başarısı sergileyeceği merak ediliyor. Kaynarca’nın eski dizileri kadar izlenip izlenmeyeceği de ayrıca bir merak konusu haline geldi.