Dizi Magazin

Gizli Saklı Dizisi İstediği Başarıyı Yakalayamadı

Fox TV ekranlarında yer alan ve her Çarşamba akşamı seyirciler ile buluşan dizi Gizli Saklı eğlenceli senaryosu ile dikkatleri çekiyor. Ama buna rağmen, genel olarak bakıldığı zaman, reytinglerin düşük olduğunu söylemek mümkün. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı gibi iki ünlü oyuncunun başrolde yer aldığı dizi, yaz döneminde dikkat çeken dizilerden birisi oldu. İki tane sivil polisin bir mafya babasını takibe alması ve bununla beraber olaylar zincirinin gelişmesini konu edinen dizi, hem çok iyi bir senaryoya hem de son derece güçlü oyunculara sahip.

Reytingler Çok İyi Gelmedi

Fox TV’nin de birçok kez tanıtımını yaptığı ve ön plana çıkarmaya çalıştığı Gizli Saklı dizisinin dördüncü bölümü 29 Haziran Çarşamba akşamı seyirciler ile buluştu. Ertesi gün reytinglere bakıldığında yine beklenen seviyede olmadığı görüldü. Dizinin tüm izleyici gruplarında dördüncü bölümü ile ekranlara geldi ve 3. Sıraya yerleşti.

Sıralamaya bakılırsa, şimdilik bu anlamda iyi bir görüntüye sahip. Reytingler de yine de istenen başarıyı el de ettiği söylenemez. Ortalamanın altında kalan dizi reyting oranlarının sebebi, yaz mevsiminde televizyon izleme oranının da düşük olması demek. Dizi eğer devam ederse kış dönemde nasıl bir reytinge sahip olacak, merak ediliyor. İlerleyen bölümlerde Gizli Saklı dizisinin reyting leri nasıl olacak belli değil.

Özellikle yeni yayınlanmaya başlayan, Balkan Ninnisi, Gül Masalı, Senden Daha Güzel ve Tozluyaka gibi dizilerin reyting oranları iyi gidiyorken, Gizli Saklı Dizisinin bu seviyeye çıkamaması biraz ortalamanın altında kaldığını gösteriyor. Bu da bilindiği üzere biraz sıkıntı yaratacak bir durum. Yazın gelmesi ile birlikte birçok kanal da yeni diziler yayınlanmaya başladı. Bunlardan biri de gizli saklı dizisi. Şimdilik reytinglerin çok iyi gittiğini söylemek pek mümkün değil.

Gizli Saklı Nerede Çekiliyor

FOX TV’in yeni dizilerinden biri olan Gizli Saklı dizisi ile ilgili birçok bilgi diziyi sevenler tarafından araştırılıyor. Yaz dizilerinden biri olan ve Çarşamba akşamları yayınlanan Gizli Saklı dizisinin çekim yeri, konusu ya da oyuncuları gibi detaylar birçok kişi tarafından merak ediliyor. Başrollerini Halit Özgür Sarı, Sinem Ünsal ile Tardu Flordun ‘un paylaştığı dizi de daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.  Dizinin konusu ve oyuncuları dizi severler tarafından beğenildi. En çok merak edilen konulardan biri de Gizli Saklı dizisinin nerede çekildiği…

Gizli Saklı dizisinin çekildiği yer ile ilgili tan olarak net bir bilgi verilmese de Şahin Altuğ’un yazıp yönetmiş olduğu Gizli Saklı dizisinin çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Mekân olarak genellikle, Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Beykoz, Eyüp ve Üsküdar gibi birçok semt tercih ediliyor. Yaza güzel giriş yapan ve tanıtımı beğenilen dizi Gizli Saklı şimdilik beklediği reyting seviyesine ulaşamadı.

Gizli Saklı Dizisi Sinem Ünsal Kimdir?  

Sinem Ünsal bilindiği üzere Mucize Doktor dizisinde Doktor Nazlı rolünde izleyici karşısına çıkmıştı. Ayrıca Elbet Bir Gün dizisinde de Gizem karekterini canlandırdı. Türk Dili Ve Edebiyatı bölümünden mezun olan güzel oyuncu. 2017 yılından bu yana oyunculuk mesleğinin içinde yer alıyor.

Sinem Ünsal, 21 Haziran 1993 senesinde İzmir’de doğmuş. Azerbaycan Türkü kökenli bir babası ve Çerkez kökenli bir annesi vardır. İkinci çocuk olarak dünyaya gelmiştir. 2017 senesinde Çoban Yıldızı isimli dizi ile dikkat çekem ünlü oyuncu,  şimdilerde Fox TV ‘ nin yeni dizilerinden biri olan Gizli Saklı dizisinde başrol oynuyor.