Teknoloji

Aksagaz Fatura Ödeme

Kış aylarının en büyük sorunu olan ısınma geçmişe bakıldığı zaman şuanda gayet iyi bir durumdaymış gibi görünüyor. Geçmişte kullandığımız sobalar ve kaloriferler zahmetli ve pahalı ısınma çözümleriydi. Ancak son zamanlarda her ilde büyük bir hızla gelişen ve ilerleyen doğalgaz sektörü ısınma konusunda yeni bir çağ başlatmış olarak kabul edilebilir. Kömürle ya da fuel oil ile çalışan kaloriferlere oranla çok daha uygun bir fiyat çıkarırken sobaya göre ise sıfır zahmetli bir ısınma yöntemi olan doğalgazda bölgelere göre farklılık gösteren bazı durumlar var. Bölgelere göre ayrılan gaz dağıtım şirketlerinin müşterilerine farklı imkanlar sunması yaptıkları işi ve abonelerini ne kadar ciddiye aldıkları ile doğru orantılı bir durum. Şanlıurfa, Balıkesir, Bilecik ve Çanakkale illerinde faaliyet gösteren aksagaz fatura ödeme konusunda abonelerine büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Oldukça yaygın bir fatura ödeme ağına sahip olan aksagaz aboneleri en kolay ve rahat bir şeklini online ödeme olarak tarif etmektedirler.

Oturduğunuz Yerden İşlerinizi Halledin

Online olarak birçok işlem hizmeti sunan aksagaz, aksagaz online işlemler sekmesinde abonelerine:

  • Fatura işlemleri
  • Ön abonelik başvurusu
  • Kullanım sözleşme işlemleri
  • Abone durum sorgulama
  • Proje durum sorgulama
  • Randevu durum sorgulama
  • Engelli bilgisi ve
  • Tesisatçı firma işlemleri

Gibi birçok seçenek sunarak rahat bir şekilde oturdukları yerden işlem yapabilmeleri için imkan sağlamaktadır. Günümüzde şehir kalabalıklarında bir işlem için sıra beklemek ne kadar vakit kaybettirecek tahmin etmeniz zor olmasa gerek. Sizi sıra bekleme derdinden kurtaran aksagaz, kendi işlerinize daha çok zaman ayırmanız için size büyük bir olanak sağlamaktadır.

Aksagaz Hakkında

Aksagaz, Adana ve Mersin’e bağlı bir kuruluş olarak 12 yıllık bir süre ile hizmet vermektedir. Hizmet ağına bakıldığı zaman farklı bölgelere kayarak müşteri ağını başarılı bir şekilde genişleten firma yatırım ortakları ile de dikkat çekmektedir. Şirketin hisse durumuna bakıldığı zaman Aksagaz yatırım ortakları listesinde iş adamları, adana ve mersin belediyesi gibi kurumlar da yer almaktadır. Şirketin başarısını büyük ölçüde etkileyen bu isimler yüzde seksenin üzerinde bir hisseye sahip olan aksa doğalgaz dağıtım anonim şirketi ile beraber başarılı projelere imza atmaktadır.