Teknoloji

Aksa Enerji Fatura Ödeme

Elektrik günümüzde, bütün eşyaların çalışması için gerekli enerjiyi sağlamaktadır. Elektrikler olmadığında bütün işlerimizin aksaması da günlük hayatımızda elektriğe ne kadar bağımlı olduğumuzu göstermektedir. Aylık olarak harcanan elektriğin tutarını bildiren faturalar düzenli bir şekilde ödenmediği takdirde elektrik kesintileri yaşanmaktadır. Bu nedenle faturaların devamlı olarak ödenmesi çok önemlidir. Faturaların ödenmesi için çeşitli fatura ödeme yolları kullanılabilmektedir.

Kolay Fatura Ödeme Yolları

Faturanızı ödemek günlük telaşenizin arasında zor geliyor veya ayıracak vaktiniz olmuyorsa bankanıza otomatik ödeme talimatı vererek faturalarınızı aylık olarak düzenli bir şekilde ödeyebilirsiniz. Bunun yanında manuel ödeme yoluyla da bankalardan faturalarınızı kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Eğer bankalarla uğraşmak istemiyor gişelerden ödemek istiyorsanız bu şekilde de faturalarınız ödeyebilir kesintilerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Üretim olarak doğal gaz, rüzgar, hidroelektrik gibi kaynaklar kullanarak elektrik üreten 17 santralden oluşan Aksa Enerji KKTC elektrik enerjisi ihtiyacına da katkıda bulunmaktadır.  Kolay yollardan Aksa enerji fatura ödeme ile kendinize daha çok vakit ayırabilir ve böylelikle hayatınızda aksamaları engelleyebilirsiniz.

Elektriksiz Kalmayın

7 adet rüzgar, 2 adet hidroelektrik ve Bolu Göynük Termik Santrali ile yerli ve yenilenebilir enerji üretim kapasiteleri açısından Türkiye’nin en büyük tesislerinden olan Aksa Enerji sizi mağdur etmeyecek şekilde başarılı bir şekilde çalışmaktadır. Elektrik faturalarınızı ödemenin yeterince kolay olduğu sistemler ile hayatınız kolaylaşacaktır. Kullandığınız beyaz eşyaların, teknolojik cihazların elektrik temeline dayanması elektrik faturanızda bazı artışlar yaratabilmektedir.

Elektrik Tasarrufu için Alabileceğiniz Önlemler:

  • Öncelikle evdeyken ışıklarınızı sürekli açık bırakmanız hem maddi bir zarar olacak hem de uzun vadede ampullerinizin ömrünün bitmesine neden olacaktır.
  • Enerji tasarruflu çevre dostu ampuller alarak siz de meydana gelebilecek ampul patlamalarını veya fazla gelen elektrik faturalarının önüne geçebilirsiniz.
  • A sınıfı beyaz eşyalar ile elektrik tasarrufu Bu sayede sürekli çalışan eşyalarınızdan da maddi bir kazanç sağlayabilirsiniz. Özellikle çok eski beyaz eşyalar bu konuda yeterli olmadığından çok elektrik yakmaktadır.
  • Kullandığınız elektrikli cihazları sürekli olarak fişte bırakmak güvenliğiniz açısından tehlike yaratabileceği gibi elektrik faturanıza da olumsuz yansıyacaktır.