Ekonomi

Nisan ayına özel kredi kampanyası: Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası ve ING Bank’tan 50.000 TL’ye kadar anında kredi alınabilir!

Nisan ayına özel kredi kampanyası: Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası ve ING Bank’tan 50.000 TL’ye kadar anında kredi alınabilir!

Bankalar üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyenler için Nisan ayına özel kredi kampanyaları devam ediyor. Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası ve ING Bank tarafından sunulan bu kampanya kapsamında, 50.000 TL’ye kadar anında kredi almak mümkün olacak. Bankaların kredi politikalarına uygun olan herkes başvuru yapabilecek ve 4 banka tarafından anında kredi kullanabileceklerdir.

50.000 TL’ye kadar kredi alacak olan kişilere banka 5 dakika içinde sonuç vermektedir ve ödemeleri aynı gün içinde hesaplarına geçecek. Başvuru yapmak isteyen kişilerin kredi notu 1200 ve üzerinde olması gerekiyor. Daha önce bankalar üzerinden kredi kullanan ve düzenli ödemeler yapan herkes başvuru yaparak hızlı ve anında ödemelerini hesaplarına atabileceklerdir.

VAKIFBANK

Devlet bankası olan Vakıfbank üzerinden başvuru yapmak için en yakın banka şubesine kimlik ve gelir belgesi ile gitmek gerekiyor. Banka hesabınızın olması durumunda ise başvurunuzu yapmak için şubelere gelmeden Vakıfbank mobil uygulamasından işlem yapabilirsiniz.

HALKBANK

Halkbank, düşük faizli 50.000 TL kredi vererek gelir belgesi istemeden destek sağlamaktadır. Banka kredi notu uygun olan kişiler en yakın Halkbank şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilirler. Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, kredi alacak kişilerin emekli ve son iş yerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması istenmektedir.

İŞ BANKASI VE ING BANK

İş Bankası ve ING Bank üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişilerin bu bankalarda hesapları olması durumunda bankaya gitmelerine gerek yok. Bu bankalardaki hesapları üzerinden internet bankacılığı şifresi alabilecekler ve kredi başvurusunu bu şekilde yapabileceklerdir. İş Bankası, iş cep uygulaması ve ING Bank, ING mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabilir ve onaylanan tutar hemen hesaba yatırılabilir.

Nisan ayına özel olarak sunulan bu kredi kampanyaları, ihtiyaç sahibi kişilere hızlı ve kolay bir şekilde nakit desteği sağlıyor. Başvuruların uygun kredi notuna sahip olan herkes tarafından yapılabilmesi, bankaların müşterilerine sunduğu avantajlar arasında yer almaktadır.