Ekonomi

Link kısaltarak para kazanma

Link kısaltarak para kazanma sistemi oldukça basit bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. Bu sistemden para kazanmanız için belli bir kitleyi kısaltmış olduğunuz linkin üzerine çekmeniz gerekiyor. Youtube üzerinden eğitim videoları yayınlayarak, bu içeriklerin açıklama kısmına kısaltmış olduğunuz linkleri ekleyerek etkileşim kazanabilir, para kazanmanın yolunu açabilirsiniz.

Hayatımız içerisinde daha hızlı işlem yapmamızı sağlayan linklerin para kazandırdığını biliyor muydunuz? Günümüzde bir sürü para kazanma yönteminin aktif olduğunu görüyoruz. Bu para kazanma yöntemlerinden birisinin de link kısaltarak para kazanma işi olduğunu görmekteyiz. Bu makalede link kısaltarak para kazanmanın ne olduğundan, sistemin nasıl çalıştığından, bu iş üzerinden nasıl para kazanabileceğinizden ve bunun için gerekli sitelere değinecek, konu hakkında detaylı bilgi vereceğiz.

Son zamanlarda birçok insanın link kısaltarak para kazanma başlığı altında Youtube içerisinde videolar yüklediğini görmekteyiz. Bir sürü insanın bu iş üzerinden iyi paralar kazandığını söyleyebiliriz. Şimdi bu işin ne olduğundan bahsedeceğiz.

Link Kısaltarak Para Kazanma Nedir?

Link kısaltarak para kazanma, insanların bu iş üzerinde para ödeyen sitelerden link kopyalayarak bunlara etkileşim kazandırmasıdır. Bu etkileşimi kazandırmanın çeşitli yolları bulunmaktadır. İnsanlar bu yolları deneyerek kendi linklerine kullanıcı çekerler. Bu linklere gelen her tıklama üzerine para kazanmış olurlar.

Etkileşim Elde Etme Yolları

Bu iş üzerinden para kazanabilmeniz için etkileşim elde etmeniz gerektiğini söylemiştik. Şimdi bu etkileşimi nasıl elde edebileceğinizi tek bir madde üzerinden detaylıca açıklayacağız.

Bu etkileşimi elde etmek düşünüleceği kadar zor değildir. Eğer bu iş üzerinden etkileşim almak istiyorsanız bu işi en iyi sosyal medya hesaplarında çalışarak yaparsınız. Bunun en temel sebebi linkinize etkileşim sağlayacak toplumu sosyal medya hesapları içerisinde bulmanız olacaktır. Bu işi bir hobi olarak görmenizi tavsiye ederiz. Bu işten iyi bir para kazanmak istiyorsanız en iyi bir Youtube kanalınızın olması ve bir etkileşime sahip olmanız gerekecektir. Youtube içerisinde eğitim içerikleri çekerek videolarınızın açıklama kısmında para kazandıran siteler üzerinden oluşturmuş olduğunuz linkleri paylaşabilir, bu şekilde temiz bir şekilde bu iş üzerinden para kazanabilirsiniz. Bu durumda para kazanabilmeniz için gerekli olan tek şey videonuzun iyi bir etkileşim alması olacaktır. İyi bir etkileşim almanız durumunda hem Youtube üzerinde gelir elde etmeye çalışırken hem de bir yandan link kısaltarak para kazanmış olursunuz. Eğer iyi bir kitleniz varsa hiç durmayın ve bir eğitim videosunda paylaşmanız gereken linki para ödeyen sitelerde oluşturarak içeriğinizin açıklama kısmında kitlenizle paylaşın.

Ne Kadar Para Kazanılır?

Bu iş içerisinde bir anda para kazanmak söz konusu değildir. Bu iş içerisinde hemen para kırmanız pek te kolay olmayacaktır. Ancak belli bir süre içerisinde biriken para ve zamanla etkileşim üzerinde yaşanan artış sizi iyi noktalara çıkaracaktır. Yaklaşık 1000 link tıklanmasına 100tl kadar kazanabileceğinizi görüyoruz. Bu miktarın bir milyon kadar olması durumunda 10000 Türk lirası kadar bir miktar kazanmış olursunuz. Bu oldukça iyi bir miktar olarak karşımıza çıkıyor.

Link Kısaltarak Dolar Kazanma

Evet, link kısaltarak dolar kazanmanız mümkündür. Link kısaltarak dolar kazanmak için bu iş üzerinde para ödeyen yabancı siteler üzerinde linkinizi düzenleyerek dolar kazanmaya başlayabilirsiniz.

Link Kısaltarak Para Kazandıran Siteler

Bu iş alanı içerisinde bir sürü sitenin para kazandırdığını görmekteyiz. Şimdi sizlere bu iş üzerinden para kazandıran siteleri sıralayacağız.

1) AdF.ly

2) BC VC

3) Tr Link

4) Shorte

5) Link TL (Pubiza)

6) Shortzon.com

7) Shink.me

8) AdYou.me

9) Linkin.az

10) Linkvertise

Bu 10 site üzerinden linkinizi kısaltarak iyi paralar kazanabilirsiniz. İyi bir etkileşim almanız durumunda bu sitelerden iyi paralar kazanacağınızı rahatlıkla söyleyebiliriz.