Gündem

İnfaz Koruma Memuru (İKM) Ek Gösterge Kaç Oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası 600 ek gösterge puan artışını resmen duyurdu! Peki İnfaz Koruma Memuru ek göstergesi ne kadar oldu? İKM ek gösterge kaç? İnfaz koruma memurları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesinin ardından maaşlarına ne kadar zam alacak? İKM ek gösterge artışı ile maaş ve emekli İKM aylığı ne kadar oldu? İKM 3600 ek gösterge alacak mı? Tüm bu soruların yanıtları haberimizde sizlerle…

3600 Ek gösterge çalışmasında son dakika müjdesi bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyuruldu. Kısa süre önce biten kabine toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan 3600 ek gösterge çalışmasıyla ilgili müjdeyi verdi. 3600 ek gösterge çalışmasının başlangıçta belirli memur sınıfları için planlandığını ancak gelinen noktada tüm kamu görevlilerini kapsayacak şekilde dönüştürüldüğünü aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge yerine tüm memurlar için 600 gösterge puan artışı yapıldığını duyurdu. Bu artışla birlikte İnfaz Koruma Memuru ek göstergeleri ne oldu? İKM ek gösterge kaç oldu? İkm ek gösterge artışı sonrası maaşlar ne kadar zamlandı? İKM yeni maaşı ne kadar oldu? İnfaz koruma memurları ek gösterge tablosu araştırılmaya başlandı.

İKM Ek Gösterge Kaç Oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Erdoğan, ek gösterge çalışmasında müjdeli açıklamayı paylaştı. Verilen müjde ile birlikte artık yalnızca kanunun TBMM’de yasalaşması prosedürü kaldı. Ek gösterge çalışması yasalaştığında yılbaşı itibariyle yürürlüğe girecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklama ile birlikte tüm memurlar gibi İnfaz koruma memurlarının göstergelerinde de 600 puanlık artış yaşandı.

İnfaz Koruma Memurları ek gösterge tablosu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması sonrasında infaz koruma memurları da zamlı maaşlarını ve ek gösterge sonrası emekli ikramiye ve aylıklarnı merakla araştırıyorlar.3600 ek gösterge düzenlemesinin kabul edilmesi ile birlikte infaz koruma memurlarının ek göstergelerinde de 600 puanlık bir artış yaşanacak. Ek gösterge düzenlemesi yılbaşından itibaren yürürlüğe girecek. İKM Ek göstergeleri de 2200’den 2800’e yükselmiş olacak.