Gündem

Busbar Çeşitleri Nelerdir?

Son yıllarda busbar sistemlerinin kullanılması durumunda elde edilen avantajlar daha fazla gündeme gelmeye başladı. Elektrik akımının güvenli ve pratik bir şekilde iletilmesi, kablo karmaşasının ortadan kalkması gibi son derece önemli olan bu avantajlar, yapılarda busbar sistemleri kullanımının önemini daha net ortaya koymaya başladı. Peki, busbar çeşitleri neler? En çok hangi modeller tercih ediliyor? Gelin, bu soruya hep birlikte yanıt verelim!

Öncelikle, busbar çeşitlerinin güç busbarları ve aydınlatma busbarları olmak üzere iki farklı kategoride ele alındığını belirtelim.

Güç Busbarları

Güç busbar sistemleri arasında küçük – orta ölçekli firmaların enerji ihtiyaçları için; E-Line MKA ve E-Line KY-S modelleridir diyebiliriz. Bu busbar çeşitlerinde, standart boy (3 metre) ya da ara boy (1 metre) seçenekleriyle 4 iletken – 2 iletken modelleri mevcuttur. E-Line MKA ürün serisi; kalitesi, kolay kullanımı ve alüminyum iletkenli olmasıyla ön plana çıkıyor. 100A, 160A ve 225A seçenekler arasından kullanım amacına uygun olanlar seçilebilir.

Bu sistemlerin kurulumu ve sorunsuz çalışması için ihtiyaç duyulan aparatları da temin etmenin gayet kolay olduğunu ekleyelim. Özellikle elektrikticaret.com adresine tıklanması durumunda mevcut tüm busbar sistemleri, en çok tercih edilen ürün modelleri ile birlikte incelenebiliyor. Ürünlerin teknik özelliklerine de göz atılabildiğini ayrıca ekleyelim.

Aydınlatma Busbarları

Aydınlatma busbarlarında ise ön plana çıkan ürün modeli KY-S ürün serileri oluyor. Ürünler 2 iletkenli ya da 4 iletkenli olarak temin edilebilmektedir. Aynı zamanda 1m ya da 3m seçeneklerinin de olduğunu belirtmekte fayda var.

Bu aydınlatma busbarları ile birlikte baştan besleme modülü, flexible dönüş modülü, sondan besleme modülü, basit çıkış fişi ya da klemensli çıkış fişi gibi aksesuarları elektrikticaret.com adresinde bulabilirsiniz. Sitede hem aydınlatma busbarları hem de güç busbar fiyatları gayet uygun şekilde sizlere sunuluyor. Siz de siteyi ziyaret ederek, geniş ürün yelpazesi arasından ihtiyacınıza uygun olanları kolayca seçip satın alabilirsiniz. Busbar sistemlerinin sağladığı avantajlardan faydalanmak işte bu kadar kolay!