Gündem

Yusuf Yerkel oğlu öldü! Yusuf Yerkel’in oğlu hastalığı neydi?

Son Dakika üzücü haber! Yusuf Yerkeş oğlunu kaybetti! Bir dönem soma davasında gündem olan Yusuf Yerkel üzücü haberi sosyal medyadan duyurdu. Yusuf Yerkel Twitter adresindne oğlunun vefat ettiğini yazdı. Peki Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü? Yusuf Yerkel’in oğlunun hastalığı neydi!

Üzücü haberi duyurdu!

Yusuf Yerkel Twitter adresinden oğlunun vefatını şu sözlerle duyurdu. “Minik kuzumuz yavrumuz canımız Emir Zahitimiz melek oldu. Bu fani dünyadaki 3 yıllık çileli yolculuğunu tamamlayıp, ebedi aleme göç eyledi. Artık bize düşen, güzel bir sabırdır…” açıklaması yaptı.

Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü?

Yusuf Yerkel’in oğlu Emir Zahit Yerkel, 3 yıldır hastalıkla uğraşıyordu. Yusuf Yerkel sosyal medya hesabından oğlunun hastalığını sürekli olarak duyurmuştu. Bazı zamanlar hastalığı atlattığı bazı zamanlar yoğun bakım günlerinin sürdüğünü aktarıyordu. Ancak bu sabah Emir Zahit Yerkel’in ölüm haberini verdi.

Emir Zahit Yerkel’in hastalığı neydi? Yusuf Yerkel’in çocuğunun hastalığı neydi?

Sabah saatlerinde evlat acısı yaşayan Yusuf Yerkel’in çocuğu hastalığı 3 yıldır sürüyordu. sürekli olarak hastanede olan baba Yerkel, Emir Zahit Yerkel’i iyileştirmek için her yolu denedi. Hastalığı açıklamayan baba Yerkel, sadece yoğun bakıma girdiklerini, çıktıkları duyurmuştu.

En son Şubat ayında müjde eve çıktık yoğun bakımdan kurtulduk açıklaması yapan Yusuf Yerkel, minik oğlunu 3 haziran tarihinde vefat ettiği ve hastalığa yenildiğini duyurdu.