Dizi Magazin

Yeni Polisiye Komedi Dizisi Gizli Saklı başladı

Romantik komedileri ekranlarda görmeye alışkınız ama aynı şeyi polisiye komediler için söyleyemeyiz. Romantizm içeren polisiye komediler ekran dünyasında pek yaygın değil. Geçen yıl ekranlara gelen kısa ömürlü polisiye komedi Baş Belası dizisinin ardından Gizli Saklı dizisi de bu kez şansını deneyecek.
Bir zamanlar Hollywood’un gözde türlerinden biri olan aşk, polisiye ve komedi dizileri Türk yapımcıların pek uğraştığı türler değildi açıkçası. Yine geçen sene, yaz dizisi olarak ekranlara gelen Baş Belası da bu dizilerden biriydi. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı dizi, bir polis memuru ile polisle çalışan bir psikolog arasındaki çekişmeli aşk hikayesini konu ediyordu.

SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

Ünsal, 21 Haziran 1993 yılında İzmir’de doğdu. Azeri Türk bir baba ile Çerkez bir annenin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Ayrıca Ünsal, Eskişehir Osmangazi Üni. Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü mezunu. 2017 yılından beri oyunculukla ilgilenen oyuncu, 2017 yılında yayınlanan Çoban Yıldızı dizisinde Güneş karakterini ve Siyah Beyaz Aşk dizisinde Gülsüm Aslan karakterini canlandırmıştır.

2018-2019 yılları arasında yayınlanan Kızım dizisinde Sevgi Günay karakterini canlandırmıştır.
2019-2021 yılları arasında TV de yayınlanan Raif ile Letafet isimli oyunda Letafet karakterine hayat vermiştir. Ayrıca yine Mucize Doktor dizisinin Doktor Nazlı karakterini de canlandırmıştır. Oyuncunun Kıvanç Kılıç’la çıktığı biliniyor. Ünsal 1.68 boyunda ve şu sıralar yeni dizisi olan Gizli Saklı çekimleri için çalışıyor.

HALİT ÖZGUR SARI KİMDİR?

İşte şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisinde Kerem karakterini oynayan Halit Özgür Sarı hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar. Halit Özgür Sarı kimdir? Doğum yeri, boyu, yaşı ve kilosu gibi tüm merak edilen özellikleri…

Halit Özgür Sarı, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Halit Özgür Sarı, Temel ve İleri Oyunculuk El Sanatları Atölyesi’nde Esra Kızıldoğan ile oyunculuk eğitimi aldı. Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçen Halit Özgür Sarı, şimdi de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Şampiyon dizisinde Kerem karakterine hayat veriyor. Halit Özgür Sarı 67 kilodur ve 1.78 boya sahiptir.

Halit Özgür Sarı’nın dizi ve filmleri

2019- Şampiyon (Kerem) (TV Dizisi)
2019- Hakan: The Guardian (TV Dizisi)
2018 – Diriliş: Ertuğrul (Süleyman) (TV Dizisi)

Sorun büyük umutlarla başladı. Ancak ATV’de ekranlara gelen dizi reytinglerde yerini alamadı. Son olarak Baştaki Ağrı, 10 Eylül’de ekrana gelen 13. bölümüyle beyaz perdeye veda etti. Trouble in the Head’den tam bir yıl sonra, yeni bir dedektif komedisi Hidden Hidden bu akşam ilk bölümüyle başlıyor ve şanslarını deniyor.

Fox TV’de ekrana gelen, başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın paylaştığı Sır, iki gizli polisin hikayesini anlatacak. Bu, nefretle başlayan ve çekişmeye devam eden bir romantik komedi olacak. İki gizli polis, büyük bir silah tüccarını yakalamak için karı kocayı oynuyor.

Bela’da olduğu gibi Saklı Olan’da da umutlar yüksektir. Herkes dizinin reytinglerde başarılı olmasını diliyor. Alacağı yorumlar şimdiden çok merak ediliyor. Bir soru, baş belasının yapamadığını Saklı Olan’ın yapıp yapamayacağıdır.

Sinem Ünsal dizide Naz karakterini canlandırırken, Pamir müfettiş karakterine hayat veriyor. Teşkilatın görev olarak verdiği bir operasyonda birlikte çalışmak üzere ikiliyi canlandırmaktalar. Birbirinden hoşlanmayan ve zorunlu da olsa birlikte olmak istemeyen ikilinin gizli görevleri nasıl gidecek bakalım. Kavga ilk görüşte aşka dönüşür mü?