Dizi Magazin

Merve Dizdar ve Cihan Ayger: Aşkın Evlilikle Taçlanışı!

Oyuncu Merve Dizdar, 2021’de 9 yıllık evliliğini tek celsede sonlandırdıktan sonra, 10 aydır Cihan Ayger ile mutlu bir ilişki yaşıyor. Gözlerden uzak tuttukları ilişkilerini nikah masasıyla taçlandırmaya karar veren çift, yarın düzenlenecek özel bir törenle evlenecek. Dizdar’ın düğününde tercih edeceği gelinlik ve tanıklarının kimler olacağı ise merak konusu.

Muhabir Online’ın haberine göre, uzun süredir birlikte olan Merve Dizdar ve Cihan Ayger, aile ve yakın dostlarının katılacağı samimi bir törenle evlenecekler. Bu beklenen gün için geri sayım başladı. Dizdar’ın tercih edeceği gelinlik ve düğün detaylarıyla ilgili de merak büyük.

Merve Dizdar, sevgilisi Cihan Ayger’in doğum gününü sosyal medya üzerinden romantik bir notla kutlamıştı. Bu paylaşımda, Dizdar sevgilisine duyduğu sevgiyi ve onun hayata bakışını övgü dolu sözlerle ifade etmişti.

“Masumlar Apartmanı” dizisindeki performansıyla geniş kitlelere hitap eden Merve Dizdar, son olarak “Ömer” dizisinde tesettürlü bir karakteri canlandırmıştı. Oyunculuğu ve kişiliğiyle dikkat çeken Dizdar’ın evlilik haberleri sevenlerini sevindirdi ve mutluluklarına ortak oldular.