Dizi Magazin

Sevilen Dizi Seversin Kadrosuna Sürpriz Konuk Oyuncu Katıldı

Kanal D ekranlarında ilk bölümü ile büyük dikkat çekmiş olan dizisi Seversin Çarşamba akşamları 2 bölümü ile ekranlar karşısında olacak. Ekranların yeni dizisi seversin 2 bölümü ile çarşamba akşamı kanal D ekranlarında yayınlanırken diziye sürpriz bir isim konuk oyuncu olarak dahil olacak.

Başrol oyuncularından İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaşmış olduğu Seversin dizisinin yayınlanmış olan ilk bölümü 1 Haziran Çarşamba akşamı ekranlara gelerek hayranları ile buluştu. Çok keyifli bir hikâyeyi dizi izleyicisi ile buluşturan dizinin ilk bölümü sosyal medyadaki yapılmış olan yorumlarda olumlu olarak not almış durumda. Yayınlanacak olan 2 bölümü ile izleyici karşısına tekrar çıkacak.

Seversin Dizisine Sürpriz Konuk Oyuncu

Ekranların yeni dizisi Seversin yarın akşam ekranlara gelecek olan 2 bölümünde sürpriz bir konuk oyuncunun yer alacağı ifade edildi. Seversin dizisine dahil olacak sürpriz konuk oyuncu Deren Talu eşlik edecek. Dönemlerde sunuculuk yapan Defne samyeli ve Eren Talu’nun kızı olan Deren Talu daha evvel ATM ekranlarında izleyici ile bir araya gelmiş fakat ömrü çok kısa sürmüş olan Akıncı dizisinde rol almış bir oyuncu olarak karşımıza çıkmıştır. Deren Talu Ayrıca Doğu Demirkol’un oynamış olduğu Doğu isimli yapımda da küçük bir role sahip bulunuyordu.

Ekranların yeni dizisi seversin Deren Talu’nun 3 olarak oyunculuk deneyimi yaşayacağı dizi olacak. Seversin dizisine konuk oyuncu olarak katılım gösterecek Deren Talu’ nun dizide Hayat vereceği rol ile alakalı Henüz bir açıklama gelmedi. Deren Talu’nun hangi karakter ile sevenlerinin karşısına çıkacağı ise şimdiden dizi hayranlarının merak konusu oldu.

Kanal D içyapımlar tarafından çekimi gerçekleştirilen ekranların yeni dizisi Seversin izleyici tarafından ekrana ilk gelmesine rağmen çok sevildi. Fakat dizinin ilk bölüm reytinglerinde bekleneninden biraz düşük reyting elde edildi. Seversin dizisi tüm kişiler ve avcı gruplarında 6 sırada yer alırken AB’de ise beşincilik elde etmiş oldu. Seversin dizisi eğlenceli konusu ile dikkat çekti. Ekranların yeni dizisinin reytingleri önümüzdeki haftalarda yükselmesini bekliyor.

Bu hafta ekrana gelecek 2 bölüm ile alacağı reyting oranı büyük bir merakla bekleniyor. Burak Yörük’ün oyuncu Tolga Tuna karakterine hayat vermiş olduğu Seversin senaryosunu İlker Arslan ve beraberinde Barış Erdoğan kaleme alıyor. Ekranların yeni dizisi Seversin’ in yönetmen koltuğunda Serdar Gözenekli yer alıyor.

Kariyerinde kötü, işlerin iyi gitmediği günler yaşamış olan çok ünlü bir erkek oyuncu ile sıradan olan bir genç kızın aynı dizide başrolü paylaşma konusu hikâye edildiği Seversin dizisinde birçok ünlü isim yer alıyor.

Seversin Dizisinin Kadrosu
Seversin dizisinde başrollerde İlayda Alişan, Burak Yörük, Asya beraberinde Nergis Kumbasar, Zeynep Kankönde, Ozan Dağgez, Ceren Taşçı, Halil İbrahim Kurum, Ergül Miray, İlkin Tüfekçi, Hazal Benli, Yiğit Dikmen, Atakan Yılmaz, Elif Çapkın, Ceren Yıldırım, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin bulunuyor. Güçlü kadrosu ile ekranların sevilen dizisi olma hedefine ulaşmak isteyen Seversin dizisinin kadrosu bu hafta 2 bölümü ile izleyiciler karşısına çıkacak.

Olayların gelişine göre güzel bölümlerin ekrana yansıyacağı Seversin dizisi kadro olarak güçlü bir kadroya sahip. Hikâyenin konusu olarak oldukça dikkat çekicidir. Ekrana gelecek 2 bölümde yer alacak olan sürpriz konuk Deren Talu eşlik edecek. Seversin dizisi her çarşamba saat 8.30’da hayranları ile buluşacak. Zamanla geniş izleyici kitlesine ulaşmasını hedefleyen dizi kadrosu konusu ile bu hedeflerini yakın zamanda ulaşılacağı ifade ediliyor.