SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Tüm Haber

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Spor » Sergen Yalçın ve Serdal Adalı’dan Rafa Silva’ya Sert Sözler: “Bizi Tehdit Etti”

Sergen Yalçın ve Serdal Adalı’dan Rafa Silva’ya Sert Sözler: “Bizi Tehdit Etti”

Beşiktaş’ta haftalardır süren Rafa Silva krizi büyüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın ve Başkan Serdal Adalı, Portekizli yıldızın antrenmanlara çıkmadığını, iletişimi kestiğini ve menajeri üzerinden kulübü tehdit ettiğini açıkladı. Yönetim, oyuncunun ya bonservisini getirmesini ya da sözleşmesinin gereğini yapmasını istiyor.

Yayınlanma:
Güncellenme:
Sergen Yalçın ve Serdal Adalı’dan Rafa Silva’ya Sert Sözler: “Bizi Tehdit Etti”

Beşiktaş’ta Rafa Silva krizi gün geçtikçe derinleşiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın ve Başkan Serdal Adalı, düzenledikleri basın toplantısında yıldız futbolcunun takımdan tamamen koptuğunu, antrenmanları reddettiğini ve menajeri aracılığıyla kulübe tehdit içerikli mesajlar gönderdiğini açıkladı. Açıklamalar, Beşiktaş ile Rafa Silva arasındaki bağların neredeyse koptuğunu gösteriyor.

“İDMANA ÇIKMAYACAĞINI VE OYNAMAYACAĞINI SÖYLEDİ”

Sergen Yalçın, göreve başladığı ilk günden beri Rafa Silva’nın takımla çalışmayı reddettiğini belirtti.
Yalçın, “Oyuncu net bir şekilde idmana çıkmayacağını, maçlarda oynamayacağını söyledi. Ekibime ‘Rafa’ya dokunmayın’ dedim ama o süreci tamamen kopma noktasına taşıdı. Artık benim çözebileceğim bir konu olmaktan çıktı” diye konuştu.

Portekizli futbolcunun haftalardır takımdan uzak durduğunu vurgulayan Yalçın, oyuncunun tüm iletişimi menajeri üzerinden yürüttüğünü dile getirdi.

“BİZİ TEHDİT EDİYOR”

Sergen Yalçın, sürecin artık spor profesyonelliğinin çok ötesine geçtiğini söyleyerek çarpıcı bir iddiada bulundu:
“Menajeri aracılığıyla ‘Bu hafta oynasın yoksa…’ şeklinde tehditvari mesajlar gönderiliyor. Kimse Beşiktaş’a böyle konuşamaz. Burada kimse Beşiktaş camiasından büyük değildir.”

Yalçın, oyuncunun oyundan alınmasına gösterdiği iddia edilen tepkiyi de reddederek, “Ronaldo da Messi de oyundan çıkıyor. Takımın menfaati neyi gerektiriyorsa onu yaparım” dedi.

“BURADA ÇOK MUTSUZUM, AYRILMAK İSTİYORUM”

Yalçın, ilk birebir görüşmelerde Rafa Silva’nın takımdan ayrılmak istediğini açık biçimde söylediğini anlattı:
“‘Burada çok mutsuzum, yaz kampına zorla geldim’ dedi. Bir süre idare ettik ama konu daha da büyüdü. Şu an tek bir adım atmıyor.”

SERDAL ADALI: “FUTBOLU BIRAKMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ”

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, sürecin perde arkasında beklenmedik ifadeler olduğunu söyledi.
Adalı, “Menajeriyle görüştük, sonra Rafa ile yemek yedik. Bana önce futbolu bırakmak istediğini söyledi. Sonra fikir değiştirip başka kulübe gitmek istediğini söyledi” dedi.

Beşiktaş’ın oyuncuya hiçbir borcu olmadığını belirten Adalı, “Taraftar için bile olsa devre arasına kadar sahaya çıkmasını istedik ama tek bir adım bile atmadı” ifadelerini kullandı.

“3 MİLYON EURO VERELİM, BİZİ BIRAKIN” TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Adalı, menajerin sunduğu teklifi “komik” olarak nitelendirdi:
“Menajeri, ‘3 milyon euro getireyim, serbest bırakın’ dedi. Burası Beşiktaş! Şartları Beşiktaş belirler. Oyuncu isterse bonservisini getirir, isterse sözleşmesinin sonuna kadar yükümlülüğünü yerine getirir. Aksi hâlde hiçbir yere gidemez.”

Başkan, gerekirse FIFA’ya başvuracaklarını kaydederek, kulübün bir oyuncu nedeniyle hedeflerinden şaşmayacağını vurguladı.

KRİZ KOPMA NOKTASINDA

Yalçın ve Adalı’nın ortak açıklamaları, Portekizli futbolcuyla bağların neredeyse tamamen koptuğunu ortaya koydu. Beşiktaş cephesinin bundan sonraki adımı, oyuncunun bonservisini kulübe getirmesi ya da takıma dönerek yükümlülüklerini yerine getirmesi şeklinde olacak.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Haberler