Gündem

Müge Anlı Sır Perdesini Araladı! Acılı Eş Programa Başvurmuştu, Her Şey Açığa Çıktı!

Müge Anlı, cinayet vakalarını çözmeye devam ediyor. Son olarak acılı bir eşle ilgili cinayetin pere arkasını aydınlattı.

Müge Anlı’ya başvuru yapan kadın, kendisinden yardım istemişti. ATV’deki programın canlı yayınında her şey açığa çıktı. Müge Anlı’nın popüler televizyon programında bu akşam, Gökhan Tombak cinayeti ve bu trajik olayın perde arkasındaki gizemler masaya yatırıldı. Programda, eşi Gökhan Tombak’ın katilini arayan Asuman Tombak’ın talebi, dikkat çekici bir dönemeç aldı. Programın canlı yayın bölümünde konuşan Osman, “Adam öldürme suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezam var, sadece 1 ay yattıktan sonra serbest bırakıldım” dedi. Görüntülü olarak programa bağlanan Osman, cezaevi tecrübelerini paylaşarak izleyicilerin dikkatini çekti.

Gökhan Tombak’ın ölümüyle ilgili ortaya atılan iddialar arasında, muhtarın eşiyle yaşadığı iddia edilen ilişki ve daha önceden hapis cezasına çarptırılmış Osman’ın bu cinayetle ilişkisi bulunuyor. Programda dile getirilen bir başka iddia ise, köydeki hapis cezası almış Osman’ın, muhtar tarafından Gökhan Tombak’a zarar vermek için görevlendirildiği yönünde. Programın bir diğer önemli noktası, avukat Rahmi Özkan’ın, pandemi sebebiyle yürürlüğe giren 10 Yıllık İnfaz Yasası hakkında yaptığı açıklamalardı. Özkan, “Pandemi nedeniyle çıkan 10 Yıllık İnfaz Yasası kapsamında, 10 yıldan fazla süren hapis cezaları affedildi. Geriye kalan sürelerin çekilmesi gerekiyor. Bu kanun meclisten geçti” şeklinde bilgi verdi.

Müge Anlı’nın programında yaşanan bu beklenmedik gelişmeler, Gökhan Tombak cinayeti hakkındaki soru işaretlerini arttırdı. İzleyiciler, Osman’ın ifadesi ve cinayetle ilgili ortaya çıkabilecek yeni bilgileri merakla bekliyor. Programın ilerleyen bölümlerinde, bu esrarengiz cinayetin çözülüp çözülmeyeceği, izleyenlerin en büyük merak konusu haline geldi.