Dizi Magazin

Mahkûmun Güzel Başrolü ATV’de Yeni Dizi Hazırlıklarına Başladı

Fox TV’nin ilgi ile izlenen Mahkûm dizisi sezona damga vuran önemli yapımlar arasında yer aldı. Sezonda hızlı bir çıkış yapmayı başaran Mahkûm dizisi, oyuncuları ile de seyirciden büyük beğeni topladı. Aynı zamanda hikâyesinin ilgi çekici olması sezon boyunca seyircinin heyecanını yüksek tuttu. Böylelikle gerek hikâye gerekse oyuncuların başarısı ile reytinglerde güzel sonuçlar elde edildi.
Özellikle başrol oyuncularının özenli bir şekilde seçilmiş olması ve dizinin hikâyesi ile uyuşması reytinglere büyük oranda yansıdı. Son dönemlerin başarılı ismi ve pek çok dizi izleyicisi tarafından sosyal medya üzerinden de sıkı bir şekilde takip edilen İsmail Hacıoğlu’nun başrolde olması ve oyunculuğunun beğenilmesi dizinin dillerden düşmemesine sebebiyet verdi.

Mahkûm dizisinin başrollerinde aynı zamanda Onur Tuna, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova bulunuyor. Başrollerde yer alan Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın güzelliğinin yanı sıra oyunculukları ile isimlerinden sıklıkla söz ettirdikleri biliniyor. Ancak son dönemlerde Seray Kaya’nın diziden ayrılması gündemden düşmemişti. Güzel oyuncunun kariyer planları ve ileriki dönemlerde hangi yapımlarda yer alacağı merakla bekleniyordu.

ATV’de Yeni Bir Başlangıç Yapacak

Güzel oyuncunun Mahkûm dizisindeki canlandırmış olduğu Avukat Cemre Uysal karakteri kendisi ile oldukça bağdaştırılmıştı. Sevenleri tarafından yakıştırılan bu rolden ayrılması üzerine sosyal medya üzerinden yeni projesi hakkında sorular sorulmaya başlanmıştı.

Onur Tuna tarafından canlandırılan Fırat karakterinin avukatı ve aynı zamanda arkadaşı olarak seyircinin karşısına çıkan Cemre karakteri hikâyenin derinleşmesi ile birlikte oldukça uzak kalmıştı. Bu nedenle Seray Kaya’nın diziden ayrılacağı dedikoduları çıkmıştı. Bunun üzerine dedikoduların gerçek olduğu ve Seray Kaya’nın diziden ayrılacağı ATV’de yeni bir dizi ile seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

Her Projesinde Dikkat Çekmeyi Başardı

Özellikle önceki projesi olan kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Seray Kaya hem güzelliği hem de oyunculuğu sayesinde kısa zamanda pek çok yapımda yer almayı başardı. Meslek hayatının dönüm noktası olarak görülen kadın dizisinin sevilmeyen ismi olarak bilinen Seray Kaya, Şirin karakterini oldukça iyi bir şekilde işleyerek kısa sürede kendisinden nefret ettirmeyi başarmıştı. Dizideki performansının ardından büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Mahkûm dizisindeki başrol oyunculuğu ile yeniden kendini gösterdi.

Hikâyenin derinleşmesi ile birlikte rolünün geriye düşmesi sonrası Seray Kaya’nın diziden ayrıldığı öğrenildi. Güzel oyuncunun Mahkûm dizisinden sonra hangi yapımda yer alacağı merakla bekleniyordu. ATV’nin iddialı yapımlarından birisi olan Küçük Bir Gün Işığı isimli dizide oyunculuğunu sergilemeye hazırlanan Seray Kaya, senaryosunu eline alarak sevenlerine ilk pozunu verdi.

Küçük Bir Gün Işığı isimli ATV’nin yeni sezon dizisinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Önemli bir kadın dramını ele alan dizide Seray Kaya’nın oynayacağı rol de şimdiden merak konusu oldu. Dizinin yapımcılığını Ngm Medya üstlenirken yönetmenliğini pek çok önemli dizide yer alan Emre Kabakuşak üstleniyor.

Hikâyesi ise yine önemli bir isim olan Özgür Evren Heptürk’e ait Küçük Bir Gün Işığı dizisi yeni sezonda dizi severler ile buluşacak. Eylül ayı ile birlikte ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin çekimleri temmuz ve Ağustos ayları gibi başlayacak. Henüz oyuncu seçimlerinin tamamlanmadığı bilinen dizide Seray Kaya’nın nasıl bir rolde ve kiminle oynayacak merak ediliyor.

Henüz pek çok konunun net olmaması ile birlikte ATV tarafından yapılan resmi açıklama doğrultusunda Seray Kaya’nın Küçük Bir Gün Işığı dizisinde başrolde yer aldığı biliniyor. Oyuncunun kiminle birlikte başrol oynayacağı ise yapılan açıklama doğrultusunda öğrenilecek.