Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’nde tansiyon yükseldi, Emrah Tunay savcılığa başvuruyor
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp gündemini sarsan bir olayın merkezinde yer aldı. İddialara göre, Koç ve beraberindeki yöneticiler, imza toplayan Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’ne akşam saatlerinde beklenmedik bir ziyarette bulundu. Ziyaret kısa sürede gerginliğe dönüştü.
Kulüp başkanlığı görevinden çekilmek istemediği iddialarıyla eleştirilen Ali Koç’un, olağanüstü kongreyi Eylül ayına erteleme kararı alması bazı taraftar gruplarını rahatsız etmişti. Bu gruplar arasında yer alan Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’nin başlattığı imza kampanyası üzerine Koç’un harekete geçtiği öne sürüldü.
İddialara göre Koç, dernek binasında, “Siz bizi devirmeye mi çalışıyorsunuz?” sözleriyle tepkisini dile getirdi. O anlarda ortamın gerginleştiği ve tartışmanın büyüdüğü ifade ediliyor.
Dernek Başkanı Emrah Tunay, yaşanan olayın ardından savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. Koç’un yanında olduğu belirtilen yöneticilerden Burak Kızılhan ve Can Gebetaş da gecede yer aldı. Olayın ardından sosyal medya ve camia içerisinde yaşananlar büyük yankı uyandırdı.
Olayın yankıları sürerken, sosyal medyada gündem olan bir başka iddia ise Ali Koç’un olay sırasında alkollü olduğu yönündeydi. Bu iddia hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, taraflardan da olayın doğruluğuna ilişkin net bir bilgilendirme gelmedi.