Dizi Magazin

Disney Plus’ın Gözdesi Kaçış Yeni Fragman Ve Yeni Posterler

Gelecek Günler içerisinde 14 Haziran’da Türkiye’de yayınlanacak olan Disney Plus milyonlarca üyeye kısa sürede sahip olmuştur ve bu başarısı ile içerisinde birçok film ve dizi almayı hedeflemişlerdir bu hedefledikleri dizilerin bir tanesi de tamamen Türk yerli dizisi olan kaçış gizli hız kesmeden geri sayımla devam ediyor. Heyecan ile seyircileri kaçışı Beklerken sevindirici haber ile yeni fragmanı ve karakter posterleri yayınlandı.

Kaçış Hız Kesmeden Devam Ediyor

Dizinin yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği bilinmekte. Bu hikâyenin asıl yazarı Engin Akyürek ve senaryosunu Ali Doğançay yazmıştır ayrıca yönetmen koltuğunda çok başarılı bir isim olan Yağız Alp Akaydın’ın oturuyor. Nasıl heyecanla beklenen dizilerinden olan Kaçış dizisi yeni fragmanı ve posterlerini kısa bir zaman önce yayınladı.

Disney Plus’ın yayınlanmasını çok kısa bir süre kaldı 14 Haziran’da büyük bir kitleye hitap ederek yayınlanacak olan biten platformun içerisinde bulunan Kaçak dizisi yayınladığı yeni fragman ile dizinin tam olarak verdiği duyguyu ve o harika aksiyon dolu sahnelerin duygularını apaçık bir şekilde hissettirmişler.
Kaçış dizisi ekranlara Disney Plus tamamen Türkiye’de açıldığı gün itibariyle Sevenleri ile buluşacak ve dizi Şu an için 1 sezon ve 8 bölümden oluşmakta. Kaçış dizisinin 2 sezon olacağı hakkında tam kesin net bir bilgi yok Ancak güzel bir hedef kitleye ulaşabilirse dizinin ikinci sezonu geleceği düşünülmekte.
Kaçış dizisi yayınlanacağı platform üzerinde ilk yerli Türk dizisi olacak ve bu dizinin konusu gerçekten farklı ilgi çekici olduğu için kısa bir sürede büyük bir hayran kitlesi oluşacağı düşünülmekte özellikle başrolleri başarılı ve tanınmış isimler olması da dizide çok büyük bir önem taşımaktadır.

Kaçış dizisinin esas aldığı diğer bir konu ise Doğu tarafında yapılan zulüm ve psikolojik dramdır. Bu dizinin ele aldığı konular gerçekten görünmek istemeyenlerin göründüğü bir konuyu esas almıştır Bu denli cesaretli bir dizinin gerçekten platform üzerinde rekor kırması beklenilmekte.

Kaçış Dizisinin Yeni Fragmanında Şok Olaylar

Dizinin asıl konusu gerçekten insanları büyülerken bu fragmanda Engin Akyürek’in verdiği Mehmet karakteri hakkında daha detaylı bilgiler edindik ve bu fragmanda sınırın diğer tarafında bulunan acımasız bir terör örgütünün eline düşmüş olan masum canların çaresizlikle başa çıkmaları ve birçok psikolojik şiddete rağmen hiçbir zaman umutlarını kaybetmeyip geriye dönme isteği hala durmadan devam eden esirleri izleyeceğiz. Umudunu kaybetmeyen çaresiz esirler ve bir yandan da onların kahramanı olacak Engin Akyürek’in hayat verdiği Mehmet karakteri çok büyük bir heyecan uyandırmıştır.

Dizinin konusu sınır dışında gerçekleşmiş ve kısa süre içerisinde büyük bir seyirci kitlesi ile gündeme oturmuştur, bu dizi gerek senaryosu gerek ise oyuncu kadrosu olarak her bakımdan muhteşem bir projeye sahiptir. Kaçış dizisi oyuncuları başlıca şu kişilerdir; Engin Akyürek – Mehmet, İrem Helvacıoğlu – Zeynep, Levent Ülgen – Ferman, Fikret Kuşkan, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Onur Bay – İlker, Adem Yılmaz, Aziz Çapkurt, Serkan Genç, Sezgin Uzun Bekiroğlu, Dilan Gezaza gibi gerçekten adını birçok proje içerisinde başarı ile duyurmuş oyuncu kadrosuna sahiptir ve dizinin bu oyuncu kadrosu ile yaşatacağım aksiyon sahneleri heyecanla beklenmekte.
Kaçış dizisinin asıl başrolleri adın olarak İrem Helvacıoğlu erkek başrol olarak Engin Akyürek. Kaçış testi Uluslararası bir kanalda değil dijital bir platformda yayınlanacağı için aksiyon sahneleri daha da ağırlıklı ve daha çok özgün ve gerçekçi sahneleri içinde barındırabileceği düşünülmekte. Dizi için geri sayım devam ediyor.