Spor

Chris Heria biyografisi! Chris Heria kimdir

Chris Heria body ve jimnastik üzerine bir eğersiz videoları çeken bir birisidir. Aynı zamanda ThenX fitness programının kurucusudur. Ayrıca İcra Kurulu Başkanıdır. Miami Trainer, Calisthenics Academy ve Calisthenics eVolution Institute’u kurarak spor anlamında yüzlerce kişiyi spora kazandırdı. En önemlisi BarStarzz sponsorluğunda bir sporcu olarak tanınıyor.

Chris Heria Miami, Florida’da dünyaya geldi. 2008 yılında St. Brendan Lisesinde okudu. Küçük yaşta spora olan tutkusu onu farklı noktaya getirdi. Başarıları:

  • Sokak Egzersiz Şampiyonu
  • Profesyonel Bar Sporcusu
  • Sertifikalı Kişisel Antrenör
  • ABD Street Workout Dünya Şampiyonası
  • BarStarzz’ın temsilcisi

Chris Heria Uluslararası bir düzeyli sporcudur. Bunun için çeşitli seminerlerde bulundu. Aynı zamanda sosyal medya da çok fazla tanınan kişi oldu. YouTube kanalının adı ‘’OFFICALTHENX’’ olarak uzaktan eğitim dersleri veriyor. Miami Trainer başta olmak üere birçok spor salonunda kuruluşu bulunuyor. 2019’un Eylül ayında kurduğu kanal şu anda 2 milyon abone oldu. Sosyal medya da fenomen olarak tanınıyor. Özellikle Instagram sayfasında 921.000 takipçisi bulunuyor.

Diyet Programı

Chris Heria’nın diyet programı değişmektedir. Yaptığı programa göre farklı diyetler uyguluyor. Bir videosunda eğitimin iki farklı senaryo üzerinde görüyor.

‘’Ağır karbonhidrat’’ günün olduğu diyet (ağırlık kaldırma günü)

Karbonhidratsız yağ yakma (düzenli egzersiz programı)

Diyetini iki tür yapıyor. Proteinler ve karbonhidrat üzerine bir beslenmesi bulunuyor.

-Tavuk göğsü

-Karides

-Somon

-Hindi pastırması

-Serbest dolaşan yumurtalar

-Karbonhidratları çeşitli sebzeleri içerir:

-Brokoli

-Kuşkonmaz

-Soğan

-Kinoa

-Ispanak

-Siyah fasulye ve nohut

Ana öğünlere oldukça faza önem veriyor.

Atıştırmalık listesi şu şekildedir:

-Yunan yoğurdu

-Muz

-Ahududu (yoğurtlu)

 

Beslenme konusunda oldukça dikkat ediyor. Sporun verimini beslenmesine bağlayan Chris her sporcunun düzenli beslenmesi gerektiğini söylüyor. Vücut kitle endeksinin kas oranını yüksek tutup, yağ oranının azalması için güzel bir antrenman programı yapıyor. Chris sporcular arasında en popüler olanıdır. Sosyal medya üzerinden beslenmesi hakkında da paylaşımlar yapıyor. Takipçilerine önemli bilgiler veren Chris çalışarak ve düzenli beslenerek istenilen vücuda sahip olabilmenin mümkün olduğunu söylüyor.

Boy: 1.80

Kilo :75

Uyruğu: Amerika

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1991