Dizi Magazin

Birce Akalay Kuş Uçuşuyla Oyunculukta Çağ Atladı

Birce Akalay Netflix platformlu içerisinde birçok dizi için başrol adayı olmaya layık bir isimde ve Netflix ekranları içerisinde yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi 3 Haziran tarihinde Netflix platformunda yayınlandı. Dizinin başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner olmuştur. Kuş uçuşu dizisi resmen Düşsel platformlar içerisinde bir gündem haline gelmiş ve gerek senaryo gerek ise oyuncuları olarak herkesi büyülemeye başarmıştır. Uçuşu dizisi kısa bir zaman içerisinde hikâyesi ile beraber büyük bir seyirci kitlesine sahip olmuş ve bu hikâyenin başrol karakterlerinden olan Birce Akalay çok büyük bir ilgi görmüş, dikkat çekmiş.

Birce Akalay Yazdı Herkes Okudu

Kuş Uçuşu dizisi tarafından çekilmiş ve yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Deniz Yorulmazer olmuştur ve dizinin hikâyesini ele alan yetenekli yazar Meriç Acemi olmuştur. Kuş uçuşu Netflix ekranlarında yayınlandığı süre zarfı içerisinde Saniyeler içinde birçok izleyici tarafından izlenmiş ve netflix Platformu’nun dünya sıralamasına ilk 10 arasında 6. olarak girmiştir. Ortaya çıkan bu başarı ile beraber herkes diziyi yorulmamış ve büyük bir kitle diziye olumlu yanıtlar yani yorumlamalar vermiştir.

Kuş uçuşu dizisi gerçekten o kadar müthiş bir çıkış yaptı ki birçok yorumcunun yorumlarına maruz kaldı Ancak bu yorumlar hep olumlu tepki ile sonuçlandı ve ardından başrol karakterlerinden biri olan başarılı ve yetenekli oyuncu Birce Akalay bu olumlu yorumlar üzerine sevincini saklamayarak seyirci kitlesine ve hayran kitlesine Twitter Platformu üzerinden bir yazı paylaştı. Çok ama çok teşekkür ederim. Bu hikâye tüm ekibimizin emeğiyle gerçek oldu. İyi ki!” Birce Akalay sevincini saklamadan bu kadar hayran kitlesine sahip olan dizinin tekrardan ne kadar güzel bir oyuncu kadrosu ile çekildiğini hatırlattı.

Kuş Uçuşu Büyüledi Birce Akalay Sevindi

Birce Akalay’ın Twitter platformu üzerinden paylaştı gönder ile beraber birçok özgü beraberinde getirmiş ve en çok oyunculuğun en iyi yansıtıldığı dizi olarak Kuş Uçuşunu belirtmişler ve Birce Akalay’ın oyunculuğunun zirvesine ulaşabileceğini söylemişlerdir. Birce Akalay Kuş Uçuşu dizisine kariyerinin en zirve günlerini yaşarken bu dizi içerisinde bir ana haber spikerine hayat vermekte verdiği performans üzerinde sergilediği karakter zeki ve çok güçlü kısaca hayranlık uyandıran bilen bir karakteri canlandırmakta.

Kuş uçuşu dizisinde bu başarıya ortak olan ve başarılarını arttıran diğer başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ve yeni neslin ağzından asla düşmeyen yetenekli güzel ve başarıları ile ismini duyuran Miray Daner olmuştur. Oyuncu kadrosu bu denli profesyonel olduğu gibi senaryosu da o şekilde profesyonel. Ve dizinin asıl konusu yani İlginç olan hikâyesini Y ve Z kuşağının arasındaki süren ikinizin de değişik fikirlere, düşüncelere ve hayat yaşam tarzına sahip olduğu bilinmekte ve dizi bu soluksuz çatışmanın gösterildiği bir konuyu esas almıştır.
Kuş uçuşu dizisi içinde barındırdığı değişik senaryo ile birlikte birçok inanılmaz başarıya adım atmışlardır. İçin de barındırdığı oyuncu kadrosu sosyal medya platformları üzerinde çok olumlu ve güzel yorumlar almışlardır bunun ardına hem başrol hem de yardımcı karakterler birçok güzel yorum paylaşmışlardır. Özellikle sizi mi ilgi çeken hayatımızın içinde yaşanan çatışmanın bu kadar açık bir şekilde çekilerek paylaşılmasıdır. Kuş uçuşu dizisi iler ki dönemlerde daha da kitleyi ulaşılacağı düşünülüyor. Seneler sonra dahi bu dizinin gündemden düşmeyip izleneceği birçok yorumlayıcı tarafından bekleniliyor.