Dizi Magazin

Bir Dizi Daha Finale mi Gidiyor?

Dizi sektöründe her geçen gün bir dizi daha finale gidiyor. Tv8 ekranlarında yeni başlayan ve her hafta çarşamba akşamları yayında olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ile ilgili final iddiası yer alıyor. Tv8 yöneticilerinin dizinin fişini resmen çektiği ifade ediliyor. Ünlü isimlerin rol aldığı dizi ile ilgili ortaya atılan iddialar konusunda ise henüz net bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Ancak gelen haberler arasında kanalın dizinin fişini resmen çektiği söyleniyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan dizinin reytinglerde düşüş yaşaması sebebiyle dizinim final yapacağı konuşuluyor. İlerleyen günlerde ise Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi hakkında net bir karar verileceği ve bir açıklama yapılması bekleniyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk Final mi Yapacak

Yaşanan son dakika bilgisine göre Tv8 Annenin Sırrıdır Çocuk resmen ipini çekti soruları gündemde yer alıyor. Dizi ile ilgili ortaya atılan gelişmelerde dizinin erken final yapacağı ifade ediliyor. Tv8 ekranlarında çarşamba akşamları izleyici ile buluşan dizinin erken final yapacağı söyleniyor. Kanalın dizinin fişini resmen çektiği belirtiliyor.
Tv8 in Engin Öztürk’ ü sil baştan ekranlara döndürdüğü dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi yeni başladığı dönemlerde büyük bir ilgi ve merakla takip ediliyordu. Ancak son haftalarda dizi reytinglerde tam anlamıyla çakıldı. Tv8 yapımcılarının ise bu konuda bir karar alarak dizinin fişini resmi anlamda çektikleri konuşuluyor. Ancak net bir bilgi paylaşımı henüz yapılmadı.

Tv8 Dizinin Fişini Çekti mi?

Yaşanan bu gelişmelerle birlikte ise dizi izleyicileri arama platformlarından Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ile ilgili bitiyor mu sorularına yanıt arıyor. Reytinglerde istenen sonuçların elde edilememesi sebebiyle Tv8 dizinin fişini resmen çekti. Alınan bu karara göre Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ilerleyen haftalarda erken final yapacak. Konusu oyuncuları ve hikâyesi ile ilk başlarda reytinglerde beğenilen dizi diğer bölümlerde ise önemli ölçüde düşüş yaşadı. Bu bakımdan Tv8 dizi ile ilgili final kararı aldı. Seyirciler ise bu durumdan pek memnun kalmadılar. Tartışmalara da neden olan dizi erken final yapan dizi kervanına da katılmış oldu.

Annenin Sırrıdır Çocuk Bitiyor

Güçlü isimlerin rol aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi de ne yazık ki erken final yapacak. Yeni başladığı dönemlerde önemli bir reyting skoru elde eden dizi ne yazık ki istenilen sonuca ulaşamadı. Tv8 ise dizi ile ilgili flaş bir karar alarak dizinin fişini resmen çekti. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Engin Öztürk’ün rol aldığı ve iki anne arasında geçen hikâyenin anlatıldığı dizi kötü giden reytingler sebebiyle bitiyor. Toplamda 3 aydır Tv8 ekranlarında yayınlanan dizi reytinglerde sürekli orta seviyelerin altında yer aldı. Yapımcılar ise bekledikleri sonuca ulaşamayınca ani bir karar alarak dizinin ipini çektiler. Net bir final tarihi olmayan dizi ilerleyen dönemlerde sona erecek.

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinde Büyük Hüsran

Yaklaşık olarak 3 ay yayın hayatı olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde büyük bir hüsran yaşanıyor. Tv8 kanalı dizilerinden olan yapım da erken finale gidiyor. Ünlü isimlerin rol aldığı dizi reytinglerde çakılırken dizi için final kararı verildi. Alınan kararla birlikte Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi 11. Bölümde final yapacak. Kötü gidişat nedeniyle dizi hakkında final kararı verildiği belirtiliyor. Bir dizi daha finale giderek gündeme geldi. Yeni bölümlerde de reytinglerde düşüş yaşayan dizi 11. Final bölümü ile ekranlara veda edecek. Tv8 bu kararla birlikte Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ipini resmen çekmiş oldu.