Dizi Magazin

Alparslan Büyük Selçuklu Öke Hatun’u Ezgi Çelik oldu! Ezgi Çelik kimdir?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 2. sezonu bomba gibi geliyor! Yayınlandığı her pazartesi reyting rekorları kıran Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 2. sezon bombalarını peş peşe patlattı! Alparslan Büyük Selçuklu Öke Hatun’u kim olacak sorusu cevap buldu!

Alparslan Büyük Selçuklu Öke Hatun kim oldu?

Eylül ayında 2. sezona başlayacak Alparslan Büyük Selçuklu dizisi transferleri bir bir patlatıyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Öke Hatun karakterini Ezgi Çelik canlandıracak. Ezgi Çelik Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde!

Ezgi Çelik kimdir?

Genç yaştan beri tiyatrı ile ilgilenen Ezgi Çelik, 7 yaşında İstanbul Şehir Tiyatrosuna girdi. Çeşitli oyunlarda sahneye çıkan güzel oyuncu Atıf Yılmaz’ın Düş Zenginleri filmiyle sinemaya katıldı.
2018 aralık ayında Son çıkış filminde başrol oynayan genç oyuncu, 2017 yılında Söz dizisinde rol aldı.

Bu zamana kadar Muhteşem Yüzyıl Kösem, Dayan Yüreğim, Arka Sokaklar, Ben de Özledim, Şubat ve Bir Çocuk Sevdim gibi dizilerde rol alan Ezgi Çelik, Maria ve Mustafa dizisinde de oynamıştır.

Ezgi Çelik bu sezon FOX TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde Asude karakterini canlandırmıştır.

Ezgi Çelik Eylül ayında ikinci sezona başlayacak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni başrolü oldu. 1984 doğumlu güzel oyuncu TRT 1 ekranlarını şenlendirecek.