Ekonomi

Ziraat Bankasından Yüzde 1’in Altında Faizle 50000 TL İhtiyaç Kredisi! Başvurana Anında Ödeniyor

Türkiye’nin önde gelen kamu bankası Ziraat dev kampanyaya imza atıyor! Ziraat Bankası başvuru yapana %0,69 ila %0,99 arasında faizlerle 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullandıracak! Haziran ayı içerisinde son dakika müjdesi duyuruldu. Acil nakit ihtiyacı çeken tüm vatandaşlara Ziraat’ten düşük faiz ve uygun vade seçenekli ihtiyaç kredisi dağıtılıyor. Detaylar haberimizde sizlerle…

Ziraat Bankası tarafından başlatılan son kredi kampanyası, acil nakit ihtiyacı çeken tüm vatandaşlara adeta nefes aldıracak! 0,69 ila 0,99 arasında faiz oranlarıyla 50.000 TL anında ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası’ndan Haziran ayı içerisinde 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak için başvurular başladı. Yoğun talep var. Başvuru yapana şartları taşıması halinde anında 50 bin TL nakit ödeme yapılıyor.

Ziraat Bankasından Düşük Faizle 50.000 TL Kredi Fırsatı

Ziraat Bankası son dakika duyurusuyla 50.000 TL kredi dağıtacağını açıkladı. İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak vatandaşlar, Ziraat Bankası’ndan gelen haberle sevindi. Ziraat Bankası düşük faizli kredi paketlerini hem ihtiyaç kredisi hem de borç transfer kredisi olarak verecek. 24 ila 48 ay vade seçeneğiyle sunulacak düşük faizli kredilerde, 0,69-0,99 faiz oranı uygulanacak. Ayrıca ilk taksit ödemesinde de isteğe bağlı olarak 3 ay erteleme imkanı sunuluyor.

Ziraat Bankası Kredi Başvurusu

Ziraat Bankasından yüzde 1’in altında faizlerle anında 50.000 TL ihtiyaç/borç kapatma kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirler. Ayrıca Ziraat Mobil Bankacılık uygulaması üzerinden yahut Ziraat Bankası İnternet bankacılığı üzerinden giriş yaparak kredi başvuru işlemleri tamamlanabilir. Ancak online olarak kredi başvurusu yapabilmek için Ziraat Bankası müşterisi olmak gerekiyor.

SMS ile Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası’nın cazip kredi fırsatı için cep telefonunuzun kısa mesaj bölümünden Kredi yazarak boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numaranızı yazıp bu mesajı 4425’e ileterek kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu başvurunun ardından 5 dakika içerisinde tarafınıza başvurunuzun olumlu ya da olumsuz sonuçlandığı kısa mesaj ile bildirilecektir. Kredi notunuzun durumuna göre faiz oranları %0,69-%0,99 arasında değişkenlik gösterecektir.