Gündem

Çekim Yasası Nedir ?

Milyarlarca insan her geçen gün hayallerine ulaşmak için daha çok çabalıyor. Bunu kelimelerle , düşüncelerle ve yaşantılarla yapmak mümkün olabilir. Çekim yasası işte bu konuda devreye giriyor. Çekim yasası , evrenle insan arasında enerji oluşturarak etkileşim yaratan bir yöntemdir. Diğer bir anlamda çekim yasası , pozitif veya negatif düşüncelerin bir kişinin hayatına olumlu veya olumsuz yaşantılar getirdiği inancıdır. Çekim yasasını destekleyen hiçbir bilimsel kanıt olmadığından sözdebilim olarak kabul edilir. Çekim yasasına göre , bir kişinin düşüncelerini ve bu sayede hayatını yönetebilmesi mümkün. Peki çekim yasası nasıl uygulanır ?

Çekim Yasası Nasıl Uygulanır ?

Çekim yasası , kişi farkında olmadan da sürekli olarak devam eder. Bir kişinin çekim yasasını hayatına uygulayabilmesi için ise öncelikle kelimeleri kontrol edebilmesi gereklidir. Kelimeler düşünceleri oluşturur. Düşünceler ise inançları. Kelimelerden sonraki aşama , düşüncelerdir. Çekim yasasına göre pozitif veya negatif düşünceler , pozitif veya negatif deneyimleri kişinin hayatına çeker. Pozitif düşüncelerin negatif düşüncelere oranla yüzlerce kat güçlü olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Diğer aşama ise inançlardır. Düşüncelere inanmak gerekmektedir. Bir kişi bir düşünceye inandığında , inandığı şekilde -olumlu veya olumsuz- dünyaya enerji gönderir. Ve çekim yasası bu şekilde gerçekleşir. Çekim yasasının uygulanması için bu 3 aşama başta gelir. Diğer bir yöntem ise meditasyon yapmaktır. Meditasyon yapmak , zihni rahatlatarak olumsuz düşüncelerin temizlenmesini sağlar. Meditasyon sayesinde sağlıklı düşüncelerle olumlamalar kurulabilir ve çekim yasasını uygulamak kolaylaşabilir. Günde 5-10 dakika meditasyon yapmak çekim yasasını uygulamak için yararlı bir çalışma olacaktır. Kişinin istediklerini bir kağıda yazarak , yazdığı durumun gerçekleşmiş gibi davranması da bir diğer yöntemdir. Bu şekilde yaparak kişi , evrene olumlu enerji göndermiş olur. Kişi istediği olayın veya durumun gerçekleştikten sonra nasıl hissedeceğini düşünmesi ve o şekilde hissetmeyi denemesi bu yöntem için gereklidir. İnançlardan şüphe etmemek de önemli bir noktadır.

Çekim Yasası İle İlgili Filmler

İçeriğinde çekim yasasına yer veren veya gizli bir mesaj olarak belirten bazı filmler şu şekildedir;

Kumanda ( Click ) = 2006 yılı yapımlıdır. Konusu , Michael Newman isimli başkarakterin işlerine yoğun zaman ayırarak ailesini ihmal etmesiyle , sihirli bir kumanda sayesinde hayatının bazı bölümlerini yönlendirmeye çalışmasından doğan trajikomik olaylar.

  • Bir kumanda ile hayatı kontrol etmeyi anlatan bu film , aslında çekim yasasına dikkat çekiyor.

 

Sır ( The Secret Belgeseli ) = 2006 yılı yapımlı olan bu filmin konusu , uzmanların sırayla konuşup sır hakkında bilgi vermesi ve ünlü kişilerden alıntılarla süsleniyor.

  • Bu filmde sırrın temeli çekim yasasına dayanıyor.