Ekonomi

Yakıt Dolu Kampanya: ING Bank Müşterilerine 230 TL’lik Akaryakıt İndirimi!

Benzin, motorin ve LPG gibi akaryakıt fiyatları günümüzde sık sık değişkenlik gösteriyor, bu da sürücüler için büyük bir mali yük oluşturabiliyor. Ancak, ING Bank müşterileri için müjdeli bir haber var! ING Bank tarafından başlatılan akaryakıt indirim kampanyası, sürücülere büyük bir nefes aldıracak. Bu heyecan verici kampanya ile sürücüler, yakıt masraflarında önemli bir tasarruf yapabilecekler. İşte detaylar…

ING Bank’tan Akaryakıt İndirim Kampanyası:

ING Bank, müşterilerine yönelik sunduğu avantajlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son duyurulan akaryakıt indirim kampanyası ise sürücüler arasında büyük bir heyecan yaratıyor. Kampanya kapsamında, 230 TL indirim fırsatı sunulurken, detaylar oldukça cazip.

Kampanya Detayları

Kampanya, 16 Mayıs – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bonus üyesi Shell istasyonlarında, farklı günlerde ve tek seferde, 4 defa 800 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamalarında indirimden faydalanılabilecek. Kampanyaya katılmak için ise harcama yapmadan önce “SHELL” yazıp, 2205’e SMS göndermek gerekiyor.

Kimler Kampanyadan Yararlanabilir

ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart sahipleri kampanyaya dahildir. Ancak, ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart sahipleri kampanyadan faydalanamazlar.

Önemli Bilgiler

230 TL indirim, 5 Temmuz 2024 tarihinde kartlara yansıtılacak ve kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla bu tutarda indirim kazanabilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS’undan yapılması gerekiyor. Ayrıca, SMS ile katılım için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirme yapılacak.