Ekonomi

Emekli Maaş Müşterilerine Özel 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Denizbank, emekli maaş müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı! Bu bankalar üzerinden emekli maaşı alan kişiler, yapacakları kredi başvuruları sonucunda 50.000 TL’ye kadar limitli ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanından faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında başvuruların 7 gün içinde gerçekleştirilmesi gerektiği vurgulanıyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için oldukça avantajlı olan bu kampanya sayesinde, hızlı ve kolay bir şekilde kredi işlemleri yapılabiliyor.

Garanti Bankası Müşterileri:

Emekli maaşını Garanti Bankası üzerinden alan müşteriler, mobil uygulamaya giriş yaparak veya cep telefonlarından SMS atarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor. Ayrıca banka şubelerine giderek de kredi işlemlerini gerçekleştirebilirler. Onaylanan krediler hızlı bir şekilde hesaplara yatırılarak aynı gün içinde kullanıma hazır hale gelmektedir.

Denizbank Müşterileri:

Denizbank üzerinden kredi başvurusunda bulunmak isteyen emekli maaş müşterileri, cep telefonları üzerinden SMS göndererek veya bankanın mobil uygulaması aracılığıyla başvuruda bulunabiliyorlar. 32 80 numarasına “KREDIM TC KIMLIK NUMARASI” formatında SMS atarak kredi başvurusunda bulunma imkanına sahipler. Ayrıca internet bankacılığı uygulaması da başvuru yapmak için kullanılabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası Müşterileri:

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası üzerinden alan müşteriler, en yakın şubelere giderek işlemlerini kolay bir şekilde yapabilirler. Ayrıca cep telefonları üzerinden SMS atarak da kredi başvurusunda bulunabilirler. 44 11 numarasına “BIREYSEL TC KIMLIK NUMARASI AYLIK GELIR” formatında SMS atarak kredi başvurusunda bulunma şansına sahipler.

Son dakika: Akbank 100 bin TL ödeme verecek

Denizbank duyurdu! Aman dikkat: Tc son rakamları 0-2-4-6-8 olanlara 50 bin TL ödemeler başladı!