Ekonomi

TEB, CEPTETEB Kullanıcılarını Migros İndirim Çekleriyle Ödüllendiriyor

TEB bankası, 2023 Haziran ayıyla birlikte yeni bir kampanya duyurusu yaparak müşterilerine özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Banka, CEPTETEB kullanıcılarını arkadaşlarını CEPTETEB’li olmaya davet etmeye teşvik ederek, toplamda 2.000 TL’ye varan Migros indirim çekleri kazanma fırsatı sunmaktadır. Bu kampanya ile ilgili detaylar ve şartlar aşağıda yer almaktadır.

Kampanya kapsamında, CEPTETEB Mobil uygulaması üzerinden müşterilere özel oluşturulan davet koduyla arkadaşlarını davet eden ve CEPTETEB’li olan müşteriler bu fırsattan yararlanabileceklerdir. Kampanya 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Davet kodunu CEPTETEB İnternet Şubesi veya CEPTETEB Mobil uygulaması üzerinden alabilirsiniz. Davet kodunu, ilk defa CEPTETEB’li olacak arkadaşlarınıza göndermeniz gerekmektedir. Davet kodunu paylaştığınız arkadaşınızın da CEPTETEB Mobil uygulaması veya https://www.cepteteb.com.tr adresinde bulunan “Müşteri Ol” başvuru formunu doldurarak sizin davet kodunuzu girmesi gerekmektedir.

Kampanya süresince, davet kodunuzla en fazla 10 arkadaşınızı CEPTETEB’li yapabilir ve toplamda 10 adet 200 TL’lik Migros indirim çeki kazanma şansına sahip olabilirsiniz. Her davet edilen arkadaşınız CEPTETEB hesabı açtığında ve CEPTETEB’li olduğunda, size 1 adet 200 TL’lik hediye çeki kupon kodu SMS ile gönderilecektir.

Kazandığınız indirim çeklerini kullanmak için Migros’un internet sitesi veya mobil uygulamasını kullanmanız gerekmektedir. Alışverişlerinizde 200 TL’lik bir indirim sağlanacaktır ve minimum 200 TL tutarında bir alışveriş yapmanız gerekmektedir. Hediye çeklerinin son kullanım tarihi ise 30 Haziran 2023 saat 23:59 olarak belirlenmiştir.

Daha fazla bilgi ve detaylar için TEB resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, TEB bankasının diğer kredi kampanyaları hakkında da resmi internet adresinden bilgi alabilirsiniz.