Teknoloji

Bisen Elektrik Faturası Ödeme

Elektrik, günümüzde hayati bir öneme sahiptir. Beyaz eşyalardan teknolojik cihazlara bütün aletlerin elektrikle çalıştığı günümüz teknolojisinde elektriksiz bir yaşam düşünmek neredeyse imkansızdır. Bu yüzden günümüz santralleri giderek kendilerini geliştirmekte ve bu ihtiyaçlara yönelik gelişmeler ortaya çıkarmaktadırlar. Uygun fiyat ve avantajlarla serbest tüketicilere elektrik sunan Bisen A. Ş firması elektrik enerjisini toptan ihracat, ithalat ve satış yaparak mevzuata uygun kurulmuştur. İhtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olacak Bisen A.Ş ile siz de elektrik kesintilerinin yarattığı mağduriyetleri yaşamak zorunda kalmayacaksınız. Ancak bunun için düzenli olarak gelen faturalarınızı ödemeniz gerekmektedir. Bunun için çok fazla elektrik faturası ödeme yolları bulunmaktadır.

Elektrik Faturalarınızı Ödeme Yolları

Elektrik faturalarınız her ay kullandığınız elektrik miktarını yansıtan belgelerdir. Eskiden beri insanların günlük yaşantılarındaki telaşe ve yoğunluklarından dolayı fatura tarihlerini kaçırmaları birtakım aksaklıklara neden olmuştur. Elektrik kesintileri yaşayan kişiler mağdur olmuşlardır. Bunu önlemek için Bisen elektrik faturası ödeme oldukça kolay hale getirilmiştir. Özellikle bizzat şubelere gidemeyen kişiler için pek çok elektrik faturası ödeme şekli mevcut bulunmaktadır. İnternetten kredi kartı ile ödeme, havale/EFT gibi seçeneklerle bulunduğunuz yerden kolaylıkla faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Bunun yanında telefonunuz ile de cep şubeden ödeyebilir veya atmden kolaylıkla işlerinizi halledebilirsiniz. Eğer unutkanlığınız başınızın belası ise bunun da karşısına geçecek olan otomatik ödeme talimatı ile her ay hesabınızdan otomatik olarak fatura tutarınız çekilecektir.

Elektrik Faturanız Dudağınızı Uçuklatmasın

  • Evinizde kullanmadığınız odaların ışıklarını söndürerek yüksek oranda elektrik tasarrufu sağlayabilirsiniz. Bunun yanında kullanacağınız tasarruflu çevre dostu ampuller ile ciddi anlamda bir ekonomik kazanç sağlayacaksınız. Özellikle led ampül kullanımı ile %70’e varan oranlarda aydınlatma tasarrufunu elde edebilirsiniz.
  • Kullandığınız beyaz eşyaları A+++ sınıfı alarak fazla enerji tüketmesini önleyebilir ve böylelikle gelecek fazla elektrik faturalarını önleyebilirsiniz.
  • Eşyalarınızı kullanmadığınız zamanlarda fişten çekmeniz hem güvenliğiniz hem de faturanız açısından daha iyi olacaktır.