Gündem

Başkan Yaşar mermerci esnafıyla buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe genelinde esnaf ve üreticilerin sıkıntılarına yerinde çözüm bulmak adına gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.

Esnaf odaları ve STK’ların fikir ve görüşlerine her zaman önem vererek birlikte yönetim anlayışıyla ilçeye hizmet götüren Başkan Yaşar, Karşıyaka Mezarlığı bölgesinde faaliyet gösteren mermerci esnafı ile bir araya geldi.

Köstek değil desteğiz

Yenimahalle’de göreve geldiği günden bu yana esnafa ve üreticiye yönelik cezacı değil sorunların çözümüne destek veren bir bakış açısıyla hizmet edildiğini belirten Başkan Yaşar, “İlçe genelinde gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerini sürdürüyoruz. Göreve geldiğimizde mermerci esnafının bölgede çevre temizliği ve alt yapı başta olmak üzere birçok sorunu bulunmaktaydı. Esnafımızla ortak akıl yürüterek, onların yaşadığı sorunları yerinde görerek, belediye olarak yetkimiz dahilinde olan sorunların çözümü konusunda gereken öz veriyi gösterdik. Yenimahalle birbirinden farklı alanlarda ticaretin yoğun olduğu bir ilçedir. Ülkemizin gelişimi için esnaf ve üreticiye destek vermek durumundayız. Bu anlayışla esnafın ilerlemesi ve büyümesi için birlikte hareket ederek elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yaşar’a teşekkür

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren mermerci esnafı “Fethi Başkan ilk günden bu yana ne sıkıntımız olsa yanına rahatça gidebildiğimiz ve derdimizi rahatlıkla anlatabildiğimiz bir belediye başkanıdır. Mermerci esnafı olarak verdiği destekten ve samimiyetinden ötürü Fethi Başkan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.