EkonomiGündem

QNB Finansbank’tan 99.000 TL’ye Kadar İhtiyaç Kredisi: Emekliler ve Çalışanlar Başvuru Yapabilir!

QNB Finansbank, yeni bir ihtiyaç kredisi paketi hazırladı. Bireysel müşteriler için sunulan bu kredi kampanyası kapsamında 99.000 TL’ye kadar kredi kullanabilecek ve başvurunuz onaylandığı takdirde aynı gün içinde ödeme hesabınıza geçirilebilecek.

Başvurularınızı banka şubelerine gitmeden internet sitesi veya mobil uygulama üzerinden yapabilirsiniz. Ancak, başvuru yapmak için banka müşterisi olmanız ve yüksek bir kredi notuna sahip olmanız gerekiyor.

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 99.000 TL’ye kadar kredi verirken, aynı zamanda emekli müşterilerine de destek sağlıyor. Emekli maaş hesabınız üzerinden de başvuru yapabilir ve kredi ödemenizi internet bankacılığı uygulamaları üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi başvurusu yapmak QNB Finansbank’ta oldukça kolay. TC kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj olarak göndermeniz yeterli olacaktır. Bu mesaj karşılığında kredi başvurunuzu gerçekleştirebilir ve sonucunu hemen öğrenebilirsiniz.

Emekli maaş hesabınızı QNB Finansbank’a taşıyarak daha yüksek limitlerde krediler kullanabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığı takdirde, diğer bankalardaki kredi veya kredi kartı borçlarınızı kapatmak istiyorsanız düşük faiz oranlarından faydalanabilirsiniz.

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi başvurularına 5 dakika içinde sonuç veriyor ve müşterilerine uygun faiz oranları sunuyor. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

BAŞVURU

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerine uygun faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor. Kredi başvurusu yapmak için müşterilerin kredi puanlarının 1500 ve üzerinde olması gerekiyor. Başvuru işlemleri cep telefonu veya internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Emekli maaşı hesabını QNB Finansbank’a taşıyan müşteriler daha yüksek limitlerde kredi kullanabiliyor. Emekli maaşı hesabı üzerinden yapılan kredi başvurularında uygun şartları sağlayan müşterilere 5 dakika içerisinde sonuç veriliyor ve diğer bankalardaki borçları olan emeklilere destek sağlanıyor.

QNB Finansbank müşterileri SMS ile kredi başvurusunda da bulunabiliyor. TC kimlik numarasını 50 30 numarasına mesaj olarak gönderen müşteriler, ücretli mesaj karşılığında kredi başvurusunda bulunabiliyor ve 99 bin TL’ye kadar onay alıp almadıklarını hemen görebiliyorlar.

QNB Finansbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası ile çalışan ve emekli vatandaşlar uygun faiz oranları ile nakit kredi kullanabiliyorlar. Kredi başvuruları cep telefonu, internet bankacılığı veya banka şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebiliyor.