Ekonomi

Bankaya gidenler 10 bin TL alıyor! TC kimlik ile gitmeniz yeterli olacak!

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel Kampanya Duyurusu! Yapı Kredi, müşterilerine yönelik faizsiz nakit avans kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine 10.000 TL Faizsiz Nakit Avans Sunuyor
Yapı Kredi Bankası, müşterilerine özel bir kampanya duyurusunda bulundu. Kampanya kapsamında, Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden bireysel kredi kartı başvurusu yaparak onay alan müşteriler, 10.000 TL’ye kadar faizsiz nakit avans fırsatından yararlanabilecekler.

Kampanya Yapı Kredi Mobil Uygulaması İle Başvuru Yapılacak
Kampanya, Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olanlara özel olarak tasarlandı ve 1 Nisan – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Müşteriler, Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek bireysel kredi kartı başvurusunda bulunacaklar. Başvurunun onaylanması ve kartın kullanıma açılması halinde, müşteriler kampanyadan faydalanma hakkını elde edebilecekler.

10.000 TL’ye Kadar Faizsiz Taksitli Nakit Avans Fırsatı
Kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterileri 10.000 TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilecekler. Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin, Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden başvuruda bulunmaları gerekiyor. Kampanya kapsamında maksimum taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL olup, 6 aya kadar vade seçenekleri bulunmaktadır.

Son Başvuru Tarihi 30 Nisan
Yapı Kredi Bankası’nın müşterilerine özel sunduğu faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanmak için son başvuru tarihi 30 Nisan. Yapı Kredi müşterileri, kampanyaya Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden başvuruda bulunabilirler.