Müge ve Gülşen'le 2. sayfa programı son bölümü ekranlara geliyor. Müge ve Gülşen'le 25 Kasım pazartesi yayını sizlerle. Müge ve Gülşen'le yeni bölüm olayları neler? Müge ve Gülşen'le 25 kasım İlker Ayrık katıldı.
Müge ve Gülşen'le 2. sayfa son bölümü
Müge ve Gülşen'in sunumuyla ekranlara gelen 2. sayfa programı yeni bölüm ekranlara kitledi. 25 Kasım Pazartesi günü Müge ve Gülşen'le 2. sayfa programı yeni bölüm konukları ve detayları sizlerle. Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa 25 Kasım yeni bölüm bilgileri sizlerle.
Müge ile Gülşen'le son bölümünde İlker Ayrık programda soruları yanıtlandı. İlker Ayrık hayatı ve biyografisi programa geldi Ayrıca programı 25 kasım Pazartesi bölümünde Deniz Çakır röportajı yayınlandı.
Sabriye Şengül 2. sayfa'da!
2. Sayfa Müge kimdir?
1968 İstanbul doğumlu olan Müge Dağıstanlı, Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümünde eğitimini tamamlamıştır.
Gazetecilik hayatına Posta Gazetesinde başlayan Müge Dağıstanlı, burada köşe yazarlığı yapmış ve magazin müdürü olarak görev almıştır. Radikal Gazetesi bünyesinde de çalışmış olan Müge Dağıstanlı, burada da yine sinema ve televizyon üzerine köşe yazıları yazmıştır.
2. Sayfa Gülşen kimdir?
24 Haziran 1977 yılında İstanbul’da doğmuş olan Gülşen Yüksel yengeç burcudur. Sanatçı 53 kilogram ve 164 boyundadır. Göz rengi kahverengi ve saç rengi de kahverengidir. Ekranlarda sık sık karşılaştığımız sanatçı sunuculuk yapmaktadır. Sunuculuğunu ise şuan Renkli sayfalar adındaki programla yapmakta ve bu programı Müge Dağıstanlı ile beraber sunmaktadır. Gülşen Yüksel vatan gazetesinde magazin müdürü olarak da çalışmıştır. Bu gazeteden sonra ise Sabah Gazetesinde çalışmaya başlamıştır. 2015 yılında ise 2. Sayfa adındaki programın sunuculunu yapmaya başlamıştır.
İlker ayrık çok özlemişiz serhat kılıç ı da çağırsaniz kendisi tam bir gizem