Dün, sosyal medya hesabından Darülaceze Başkanı'na bağırdığı anları paylaşan Murat Övüç'e bugün, başkan yardımcısından yanıt gecikmedi.
Sosyal medya hesabında çektiği içeriklerle sürekli gündeme gelen fenomen Murat Övüç, mahallesindeki darülacezeye sık sık giderek çeşitli yardımlarda bulunduğunu fakat buna rağmen karşılığında kurum ya da yetkilileri tarafından herhangi bir teşekkür edilmediğini vurguladı. Ayrıca, bundan sonraki süreçte herhangi bir kuruma herhangi bir yardımda da bulunmayacağını söyleyen Övüç, haftanın üç günü gidip yardım ettiğini söyledi. Öfkeyle, kurum başkanının kendisine teşekkür etmesini istedi ve çektiği vidyo ile bağırarak kim olduğunu sordu.
Murat Övüç'ün vidyosu sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılanırken, Darülaceze Başkan Yardımcısı Ahmet Malatyalı verdiği yanıtla kibar bir üslup beklediklerini ve kendi kusurlarının ise Övüç'ü takip etmemek olduğunu hatırlattı.
Dün yine sosyal medya hesabından paylaşımda bulunun Murat Övüç, bir polisin kendisine "iğrençsin" dediğini söyleyerek gündeme gelmişti.