Gündem

Pursaklar Altınova mahallesi yeni pazar alanına kavuşuyor

Vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına cevap vermek adına gece gündüz çalışan Pursaklar Belediyesi, Altınova Mahallesi Kapalı Pazar Alanı yapım çalışmalarına devam ediyor.

İlçeye esnaf ve vatandaşın yaşamını kolaylaştıran modern yeni pazar alanları kazandıran Pursaklar Belediyesi, bir yandan da mevcut üstü açık pazar yerlerinin üst kısmını kapalı hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

‘‘İnşa ettiğimiz yeni kapalı pazar alanımız mahalle sakinlerimizin ihtiyacına cevap verecek’’

Yeni Pazar Alanındaki çalışmaları kısa zaman içerisinde tamamlayarak hizmete açmak istediklerini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin;’’ Mevcut pazar yerimizin oldukça eski olması ve kullanım açısında sağlıklı olmaması nedeniyle yenileme kararı aldığımız pazar alanımızın yapım çalışmalarına devam ediyoruz. İnşa ettiğimiz Pazar alanımız mahalle sakinlerimizin ihtiyacına cevap verecek. Yeni pazar yeri ile hemşehrilerimiz, olumsuz hava şartlarından etkilenmeyerek rahatça alışveriş yapma imkânına kavuşacak. Altınova Kapalı Pazar Alanını yakın bir zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz’’ dedi.

Sokak alışverişinin vazgeçilmez noktalarının başında gelen pazarları daha modern ve hijyenik hale getirmek için önemli çalışmalara imza atan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yapım çalışmaları tamamlanınca Altınova Mahallesi modern bir kapalı pazar alanına kavuşmuş olacak.