Ekonomi

Ziraat Bankası emeklilere müjde: Şart istenmeden 71 bin TL kredi verilecek!

Ziraat Bankası, emekli maaşını bankalar üzerinden alan vatandaşlar için düzenlediği kampanyada yaptığı açıklama ile müjdeli haber verdi. Banka, 71 bin TL’ye kadar düşük faiz oranları ile kredi verileceğini duyurdu ve emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak.

Emekli maaşı Ziraat Bankası’nda olan vatandaşlar, banka şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte işlem yapabilirler ve bireysel müşteri temsilcisi üzerinden almış oldukları kredi başvuru formunu doldurarak kredi başvurusu yapabilirler. Ayrıca, internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu formu doldurarak işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan emeklilerin başvurularını değerlendirdikten sonra müdür onayında 71 bin TL kredi ödemesi yapabilmektedir. İnternet bankacılığı üzerinden yapılan başvurularda da aynı şekilde işlem yapılmakta ve emeklilerin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm sunulmaktadır.

Emekliye 71 bin TL ödeme

Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan emeklilere özel olarak 71 bin TL’ye kadar gelir belgesi şartı aramadan kredi vermektedir. Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan vatandaşlar, başvurularını hemen yaparak nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Emekli maaş hesapları üzerinden 71 bin TL’ye kadar ödeme alabilecek olan vatandaşlar için başlatılan yeni kredi kampanyasında 90 gün ertelemeli ödeme seçeneği de sunulmaktadır. Şartları uygun olan tüm emekliler ihtiyaç kredisi alabileceklerdir.

Ziraat Bankası’na emekli maaşını ilk defa taşıyan vatandaşlar ise daha yüksek limitlerde kredi imkanı elde edebilirler ve diğer bankalardaki borçlarını da Ziraat Bankası aracılığıyla kapatma fırsatı yakalarlar.