Spor

Fenerbahçe’den Marcelo Hamlesi! Alacağı Maaş Bile Belli Oldu

Real Madrid’de geçtiğimiz 15 sezonun ardından UEFA Şampiyonlar Ligi zaferiyle İspanyol deviyle vedalaşan Marcelo, Fenerbahçe’nin hedefine yerleşti. 34 yaşındaki Brezilyalı sol bek oyuncusu, Sarı Lacivertli ekipte forma giymeye hazırlanıyor. Fenerbahçe Marcelo transferiyle ilgili yeni gelişmeler gündeme geldi. Detaylar haberimizde sizlerle…

Fenerbahçe kariyerine hızlı bir şekilde giriş yapan Portekizli teknik direktör, yönetime transfer listesini iletti. Takımın kendi yapısını büyük ölçüde korumak isteyen deneyimli teknik adam, bir süredir gözlemlediği takımın eksikliklerini belirledi. Hücum hattında takımın gol yükünü üstlenecek isimlerin varlığına yönelen Jorge Jesus, sol bek için de takviye talep etti. Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezonlarda forma giyme şansı yakalayan Marcelo, yeniden önüne gelen bu fırsatı değerlendirerek olumlu yanıt verdi.

Fenerbahçe’nin Yeni Transferi Marcelo!

Fenerbahçeyle kısa bir süre önce imzalanan anlaşma ile teknik direktör görevine gelen Jorge Jesus takımdaki çalışmalara hiç zaman kaybetmeden başladı. Direkt destek verecek isimlerle kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan sarı lacivertli ekip, Real Madrid’den ayrılan dünyaca ünlü futbolcu Marcelo ile anlaşmaya vardı. Bir dönem Fenerbahçe’de forma giymiş olan Roberto Carlos’un vatandaşı Marcelo’yu Sarı lacivertli ekibe transfer olması konusunda ikna ettiği de söylentiler arasında.

İddialı bir takım oluşturmak adına çalışmalara başlayan Fenerbahçe’de transfer işlemleri için harekete geçildi. Gelecek sezon şampiyonluktan başka bir amacı olayan Fenerbahçe ekibi, hamlelerini bu amaç kapsamında atmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe teknik direktörlüğü Jorge Jesus’u getirdikten sonra, transferde de nokta atışı yaparak önemli isimlerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe’de Sol Bek Marcelo Rüzgarı

Jorge Jesus’un teknik direktörlüğüne başladığı Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla başlamış durumda. Sarı lacivertli ekip sol bek transferinde gündeme gelen isimlerden olan Marcelo’yu almak için harekete geçmişti. Fenerbahçeli taraftarlar, Jorge Jesus’ta olduğu gibi Real Madrid ile sözleşmesi biten Brezilyalı sol bek oyuncusu Marcelo’nun transfer edilmesi için sosyal medya üzerinden kampanya yürüttü.