Gündem

‘Çok Aşk’ın vizyon tarihi belli oldu

2023 yılının büyük bir heyecanla beklenen yapımı ‘Çok Aşk’ın gösterim tarihi açıklandı. Deprem nedeniyle vizyon tarihi ertelenen film, 27 Ekim’de sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

İSTANBUL (İGFA) – Hasan Can Kaya’nın senaryosunu yazdığı; Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız ve Uğur Yücel’le birlikte başrolü paylaştığı ‘Çok Aşk’ filminin gösterim tarihi belli oldu. Ortak yapımcılığını Muzaffer Yıldırım’ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Arif V 216, Patron Mutlu Son İstiyor, Kocan Kadar Konuş ve Görümce gibi yapımlarda imzası olan Kıvanç Baruönü oturuyor.

Bol kahkahalı romantik komedi filmi ‘Çok Aşk’, 27 Ekim’de beyazperdede seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yoğun çekim temposunun ardından yılın başında çekimleri tamamlanan ve şubat ayında gösterime girmesi beklenen filmin vizyon tarihi deprem nedeniyle ertelenmişti.

Fragmanı bile yayınlandığı andan itibaren kısa sürede milyonlar tarafından seyredilen filmin yeni vizyon tarihinin açıklanmasıyla geri sayım başladı.

Güçlü oyuncu kadrosu, 100 kişilik bir teknik ekip ve 1200’ü aşkın yardımcı oyuncu kadrosuyla çekimleri tamamlanan film, korsan film satıcısı Coşkun’un aşkın peşinden koştuğu, fonda 15 yıllık süreyi anlatırken, Türkiye’nin bu zaman içindeki yolculuğunu da yansıtıyor.

İzleyenlere sıcacık bir hikayeyi, kahkaha ile sunacak olan ‘Çok Aşk’, NuLook Production ve HACK Creative ortak yapımcılığında 27 Ekim 2023 tarihinde vizyonda olacak.