Dizi Magazin

Yargı’ya Bomba Oyuncu Transferi! Yeni Bölümde Ortalığı Karıştıracak!

Kanal D’nin sevilen yapımı Yargı, oyuncu kadrosunda değişikliğe gidiyor. Daha önce dizilerde fırtına estiren bir oyuncu, ekranlara döndü.

Yargı’da heyecan bir türlü bitmek bilmiyor. Kanal D dizisindeki olaylar, izleyicilerin dikkatini sürekli olarak çekmekte. Öte yandan dizide kimlerin oynayacağı yeniden gözden geçirildi. Senaryoda bir oyuncu daha kendisini gösterecek. Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz ve Uğur Polat gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide, son bölümlerde artan gerilim ve heyecan dolu sahnelerle adından söz ettiriyor. Dizinin yeni bölümünde, seyircilere sürprizlerle dolu bir deneyim sunulurken, sosyal medyada büyük yankı uyandıran gelişmeler yaşandı.

Yargı Dizisine Kimler Katıldı?

Kanal D’nin yapımına öyle isimler katıldı ki duyunca sizler de şaşıracaksınız. Yargı’nın son bölümünde, diziye katılan 4 yeni isimle kadroda büyük bir değişikliğe gidildi. Alican Yücesoy, polis memuru ‘Fırat’ karakteriyle; Naşit Özcan, başsavcı ‘Ertuğrul’ karakteriyle; Ayşegül Cengiz, başsavcının kalemi ‘Asiye’ karakteriyle ve Sermet Yeşil, Metin Amirin yerine gelen ‘Kubilay Amir’ karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Bu yenilikler, Yargı dizisindeki kıskançlık krizlerinin ve karakterler arasındaki dinamiklerin daha da zenginleşmesine sebep oldu. Özellikle Ilgaz ve Ceylin arasında yaşanan kıskançlık krizi, yeni bölümde izleyicileri şaşırtan sahnelerle dolu bir hikaye vaat ediyor.

Yargı’nın 82. bölümü, 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olup, dizinin takipçileri tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Yeni karakterler ve beklenmedik hikaye dönüşleriyle Yargı, bu hafta da izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor.