Ekonomi

TEB Bankası Emekli Promosyonu ile 8.500 TL Ödeme ve Ek Avantajlar Sağlayacak!

Nisan ayı itibarıyla, emekli maaşı alan kişiler için TEB Bankası tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında emekli maaş hesabını TEB Bankası’na taşıyan kişiler, 8.500 TL’ye kadar emekli promosyonu alabilecekler. Promosyon ödemesi, 3 yıl boyunca TEB Bankası’ndan maaş almayı taahhüt eden emekli maaşı alan kişilere yapılacak ve geri ödemesiz olacak.

TEB Bankası ayrıca, emekli maaşını kendi bankasından alan kişilere ihtiyaç kredisi kampanyası da sunmaktadır. Bu kapsamda, emekli maaşına göre özel faiz oranlarıyla kredi kullanmak isteyen emeklilere uygun ödeme planları sunulmaktadır.

Emekli yakınlarını TEB Bankası’na yönlendiren kişiler de, her bir tavsiye için 250 TL ödeme alabilecekler. Toplamda 10 kişiye kadar tavsiye verilebileceği için, bu şekilde toplamda 2.500 TL ödeme alınabilecek.

TEB Bankası’nın emekli promosyonu kampanyasından faydalanmak isteyen emekli maaşı alan kişiler, TEB Bankası şubelerine giderek başvurularını yapabilirler. Başvuru işlemleri sırasında, TEB Bankası 2 adet otomatik ödeme talimatı da isteyebilir. Bu kampanya, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri için geçerlidir.

Ayrıca, emekli promosyonları Eylül ayında da devam edecek. Ağustos sonuna kadar olan başvurular için ödemeler düzenlenmiş ve Eylül sonuna kadar uzatılmıştır. TEB Bankası, maaşını kendi bankasına taşıyan tüm emeklilere maaşlarına göre ödemeler yapmaktadır. Promosyon ödemelerinin yanı sıra, emekli maaşı alan kişiler ek avantajlardan da faydalanabilirler.

TEB Bankası’nın emekli promosyonu kampanyası, nakit ihtiyacı olan emekli maaşı alan kişiler için uygun bir fırsat sunmaktadır. Başvuruların kolaylıkla yapılabilmesi ve ek avantajlarla birlikte sunulan ödemeler, emekliler için cazip bir seçenek olabilir.