Gündem

Ay tutulması ne zaman? 2022 Başka ay tutulması var mı?

Haziran ayının başlaması ile birlikte astroloji alanında da yeni gelişmeler meydana gelmeye devam ediyor. 16 Mayıs 2022 tarihindeki Ay Tutulmasının etkileri ise unutulmuyor. Peki, 2022 yılı içerisinde başka ay tutulması olacak mı? Ay Tutulmasının etkileri nelerdir? İşte detaylar…

Astroloji uzmanları tarafından yapılan açıklamaya göre Ay Tutulması, Dünyanın Güneş ve Ay arasına girmesi ile oluşan bir harekettir. Dünyanın gölgesi Ay’a yansıdığı için kömüre benzer bir renk almaktır. Lakin, Güneş Tutulmasında olduğu gibi kızıl bir renk almaz. Ay Tutulması son olarak 16 Mayıs 2022 tarihinde meydana gelmişti. Kanlı Ay Tutulması olarak literatüre geçen hareket dünya genelinde yankı uyandırdı. Çıplak gözle de görülebilen tutulma toplam 5 saat 20 dakika boyunca devam etmişti. 2022 yılının en önemli astroloji olayı olarak değerlendirilen Ay Tutulması burçları farklı yönlerden etkilemeyi başardı. Mayıs ayında meydana gelmesine rağmen etkileri Haziran’a kadar devam etti. Lakin, 3 Haziran’da Merkür Retrosunun da sona ermesiyle birlikte yepyeni bir dönemin kapıları aralandı. Ay Tutulmasının etkileri sona erdi. Astroloji uzmanlarına göre Haziran ayı tüm bereketi ve ihtişamıyla birlikte geldi. Özellikle finansal konularla ilgili gelişmeler tüm burçlar açısından verimli bir dönemin başladığına işaret ediyor.

2022 yılında başka Ay Tutulması olacak mı?

16 Mayıs’taki Ay Tutulmasının ardından akıllara gelen ilk soru ‘’başka Ay Tutulması olacak mı?’’ oldu. 2022 yılı içerisinde yeni bir Ay Tutulmasının yaşanması beklenmiyor. Hatta önümüzdeki uzun yıllar boyunca da benzer bir hareketin meydana gelmesine ihtimal verilmiyor. Kanlı Ay Tutulması 500 yılda bir meydana gelen istisnai bir hareket olarak değerlendiriliyor. Dolayısıyla, kritik süreç Mayıs ayı itibariyle sona ermiş oldu. Astroloji uzmanları tarafından Ay’ın konumu her zaman belirleyici olmuştur. Ay’ın seyahat ettiği burçlar günlük olarak değişim gösterebilir. Dolunay gibi dönemsel hareketlerde yaşanmaktadır. Lakin, Ay Tutulması tamamen farklı bir konumda bulunmaktadır. Ay Tutulmasının etkilerinin bitmesi ile birlikte aşk hayatınızda da önemli gelişmeler yaşanacaktır. Değişim ve yenilikler açısından karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeye odaklanmanıza gereken bir süreç başladı.