Ekonomi

Akaryakıt 26 TL’yi Geçti

Petrol Ofisi çok önemli bir açıklama yaptı. Bu duyuruda 16 Mayıs – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında, Axess üyesi Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarına katılan Axess üyesi Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarında tek seferde ve farklı günlerde En çok 4. akaryakıt veya otomobil için kullanılanlar etkinliğine katılarak 200 TL ve üzeri harcama yapabileceksiniz. Juzdan’dan gelen benzin, etkinliğe 50 TL chip, SMS ile katılarak 40 TL chip kazanma şansı olduğu söyleniyor. Kazanılan bu puanlar, bir sonraki akaryakıt alımında toplam tutar üzerinden 50 TL indirim ile kullanılacaktır.

30 Haziran’da Son Bulacak

Kampanya 16 Mayıs-30 Haziran 2022 tarihleri arasında Axess üyesi Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarında geçerlidir. Etkinliğin “kayıt oldunuz” bilgisi verildikten sonra sunulduğu anlaşılmaktadır.

200 TL Üzerinde Yapılacak!

Petrol Ofisi duyurusunda, vadesi gelen chip hediyelerinin etkinlik koşulları sağlanır sağlanmaz karta yükleneceğini belirterek, 8 Temmuz 2022 tarihine kadar kullanılmayacak olan chiplerin sadece akaryakıt ve akaryakıt endüstrisindeki Axess üye şirketlerinde akaryakıt alabilmeleri için kullanılacak. Bunun yanında duyuruda, aynı gün yapılan ilk 200 TL ve üzeri ödemenin kampanyaya dahil olduğu paylaşıldı.

Kampanya’nın Katılım Şartları

Etkinlik detaylarına ilişkin duyuruda şu ifadelere yer verildi;
• Etkinlik kapsamında Axess üye işyerlerinin Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminallerinden işlemlerin yapılmış olması gerekir.
• Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank card Business, Axess KOBİ Anapara sahipleri ve bu kartlarla ilişkili eklenti kart sahipleri yararlanabilecektir.
• Bank’O Card Axess kart kampanya dahilinde olmayacaktır.
• Meşru müşteriler Juzdan uygulamasını kullanamadığı için 4566’ya mesaj atarak katılım sağlayabilir ve 40 TL’ye kadar chip alabilirler.
• Yasal müşterilerin tüm ticari kredi kartları ile katılım sağlayabilmeleri için firma temsilcilerinin bankacılık sisteminde kayıtlı bir cep telefonundan SMS ile kayıt olmaları gerekmektedir.
• Şahıs işletmeleri; Cüzdan üzerinden etkinliklere hem kişisel hem de kartvizit kullanarak katılabileceklerdir.
• Kampanya müşteri bazlıdır. Müşteri, etkinliğe Cüzdan ile kaydolursa ana ve ek kartlarının ücretlerinden 50 TL’ye, SMS ile kaydolursa 40 TL’ye kadar chip kazanma şansını yakalayabilecektir.

Mil Puan İşlemine Dönüşüm Olmayacak!

Cips ile satın alınan akaryakıt/oto benzini bu kampanya kapsamında değildir. İptal edilen işlemlerde chip geliri de iptal edilecektir.
• Kazanılan fişler mile dönüştürülmeyecektir.
• Katılımcı metin mesajları gönderin; tüm operatörler kendi tarifelerini uygular. Cüzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları aktivite olarak sayılmayacaktır.
• Akbank T.A.Ş ve Petrol Ofisi A.Ş.’nin faaliyeti durdurma ve faaliyet şartlarını değiştirme hakkı saklıdır. Katılımcı Axess üyesi Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarının listesine axss.com.tr sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Savaş Zamlarda Etkili Oluyor!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri, petrol fiyatlarının düşmesiyle üretim kesintisi beklentileri gerçekleşiyor. Endüstri temsilcileri, dizel fiyatlarının düştüğünü söyledi. Akaryakıt fiyatlarındaki bitmeyen artışın ardından indirim haberi geldi. Bu gece yarısından itibaren akaryakıt ürünlerinde motorin fiyatlarında indirime gidildi.

Rusya-Ukrayna ihtilafının ardından yükselen petrol fiyatları, iki taraf arasındaki görüşmelerin gündemde kalmasıyla keskin bir düşüş yaşadı. Bu gelişmeyle birlikte bu zam için akaryakıt fiyatlarında indirim yapılması bekleniyor. Yarın geceden itibaren sektör kaynakları motorin fiyat artışlarını indirdi. Akaryakıt bölümü 15 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere motorin 2,38 TL/LT pompa satış fiyatında indirime gidilmiştir. “bilgileri verildi. Motorin fiyatlarındaki indirimi de ekleyin, motorinin litresi yaklaşık 20 liretten satılacak. Benzin litre fiyatlarında şu anda indirim beklenmiyor. Fakat yaz dönemlerinde indirimler gerçekleşecek