PTT Personel alımları ile alakalı yeni bir açıklama yaptı. 58 bin yeni personel alımı yapılacağı açıklandı. PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik alım yapılacak kadrolar ile alakalı açıklama yaptı.
PTT 2023 yılına kadar 58 bin personel alımı yapacak. PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik Türkiye içerisinde sürdürülen faaliyetlerin yurt dışında da devam etmesi için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. 10 bin iş yerinin daha hayata geçeceğini söyleyen Bozgeyik personel alımı yapacaklarını açıkladı.
Personel hedeflerinin 2023 yılında 100 bin olduğunu söyleyen PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik “Ülke genelinde hizmetlerinin devam ettiğini ve 5 bin 82 işyeri ve 42 bin 267 personelle hizmet verdiklerini açıkladı.
Alım yapılacak pozisyonlar ise avukat, mühendis, mimar, uzman yardımcısı, tekniker, gişe ve büro görevlisi, posta dağıtıcısı kadrolarına olacak. Personel alımları ile ilgili 2019 yılı için alım takvimi belli olmadı.
2023 yılına kadar 58 bin yeni personelin açılacak yeni noktalarda görev yapması planlanıyor.