Bayramda merak edilen konuların başında otoyol ve köprülerin ücretsiz mi olacağı yoksa ücret indirimi mi? Olacağı yönündeydi. Konuyla alakalı en yetkili ağız açıklama yaptı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan vatandaşların beklediği güzel haberi bizzat kendisi verdi. Bayram öncesinde çok sayıda vatandaş memleketine ya da tatile gitmek için otoyolları kullanacak.
Çok sayıda vatandaş da Arife günü ve bayram sürecince otoyol ve köprülerin ücretsiz mi olacağı yönünde araştırmalar yapıyordu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan bizzat açıkladı ve laştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamada, "KGM'nin işlettiği otoyollarla köprüler 1 Haziran saat 00.00'dan 10 Haziran saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak" şeklinde konuştu.
Köprü ve otoyollar sadece bayram süresince ücretsiz olmayacak. Turhan, uygulamanın 10 Haziran Pazartesi günü saat 07.00'ye kadar süreceğini açıkladı.
Allah razi olsun köprüler ücretsiz sagolun varolun simdi köprüden geçmeye gidecem