Ekonomi

Gelir Belgesi Şartı Olmadan Nakit İhtiyacı Olanlara Müjdeli Haber

Türkiye İş Bankası, nakit ihtiyacı olan müşterileri sevindirecek bir kampanyaya imza attı. Yeni başlatılan koşulsuz kredi kampanyası ile müşterilere 100.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunuluyor. Bu kampanya ile gelir belgesi sunma zorunluluğu olmadan, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar hızlı bir şekilde nakit desteği alabiliyorlar. İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, kampanya detaylarına ve faiz oranlarına ilişkin bilgiler müşterilerle paylaşılmış durumda.

Kredi kampanyası kapsamında başvuran müşterilerin gelir belgesi veya herhangi bir koşula tabi tutulmadan kredinin hesaplarına yatırıldığı belirtiliyor. Bu haberle birlikte nakit ihtiyacı olan birçok kişi başvuru için sıraya girmeye başladı. İş Bankası’nın resmi web sitesi üzerinden paylaştığı kampanya detaylarına göre, kredi miktarı ve vade süresine bağlı olarak faiz oranlarının değiştiği bilgisi veriliyor. Müşterilere sunulan bu fırsat, büyük ilgi görmektedir.

Kredi kampanyasından kimler faydalanabilir? İş Bankası’nın açıklamasına göre, SSK, C4 veya Bağ-Kur gibi sosyal güvenlik kurumlarıyla çalışan ve daha önce kredi çekmiş olan müşteriler bu kampanyadan faydalanabilmektedir. Kredi faiz oranları ise kredi miktarı ve vade süresine bağlı olarak değişmektedir.

Krediye başvurmak için müşterilerin resmi web sitesi, İş Bankası mobil uygulaması veya en yakın İş Bankası şubesine başvuru yapabilecekleri belirtiliyor. Kampanya kapsamında 50.000 TL’ye kadar kredi talep eden müşterilere 36 aya varan vade imkanı sunulurken, 100.000 TL’ye kadar kredi talep eden müşterilere ise 24 ay vade seçeneği sunulmaktadır. Kredi notunun en az 1350 olması gerekmektedir ve uygulanan faiz oranının başlangıç noktası ise %1,95 olarak belirtilmiştir.