Gündem

Demet Özdemir ve Yeni Dizisinin Gizlilik Kararı

Ekrana geldiği ilk günden beri en şanslı isimlerden birisi de Demet Özdemir. Çünkü yer aldığı her yapım başarılı bir grafik sergiledi ve neredeyse yayından erken kaldırılan ya da izlenmeyen hiçbir dizisi yok. Bu durum oyuncunun giderek daha başarılı olmasını ve tanınmasını sağladı.

Şimdilerde Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığında olan Özdemir’in film ve dizi projeleri açısından da şansı hala açık. Arka arkaya çeşitli yerlerden teklifler alan sanatçı, daha önce Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri filminde rol almıştı. Şimdilerde ise bu filmin ikincisinin çekimleri başlayacak. Böylece bu yaz da yoğun bir çalışma içerisinde olacak.

Disney Plus Dizisi

Demet Özdemir’in bir diğer projesi ise bir Disney Plus kanalında yer alacak. Walt Disney’in dijital platformu olacak olan kanal 14 Haziran’da yayına girecek. Kanalda yer alacak olan dizilerden birisi de Demet Özdemir’in dizisi Dünyayla Benim Aramda olacak. Ancak dizinin konusu ve karakterlerle ilgili bir gizlilik anlaşması var.

Bu yüzden Demet Özdemir de de diziyle ilgili açıklama yapmakta zorlanıyor. Mesela dizideki karakterinin ismi İlkin olacakmış. Bu daha önce belirtildiği için oyuncu artık Dünyayla Benim Aramda dizisinde hangi rolü oynayacağını söylemekte sakınca görmüyor.

Ancak karakterle ilgili daha fazla ayrıntı da vermiyor. Mesela dizideki karakterin bir gazeteci olup olmadığı muammada kalan bir açıklama. Özdemir de bu konuda bilgi vermedi. Soru soran gazetecilere de gizlilik kararını yeniden hatırlattı.

Evlilik Hazırlıkları

Hayatı bu sıralar sürekli setlerde geçen Demet Özdemir, haftada sadece bir gün izinli olduğunu da belirtti. Bu yüzden izin günlerinde ne yapacağını şaşırdığını söyleyen oyuncu bazen o günde de uykusuz kaldığını söyledi.
Bu durumda evlilik hazırlıkları işle de çok ilgilenemediğini belirtti. Aynı şekilde sevgilisi Oğuzhan Koç’un da sürekli bir konser çalışması içerisinde olduğunu belirtti. İlişkisi hakkında da bir ayara gelmelerinin hoş bir tesadüf olduğunu söyleyen oyuncu, evlenmek için de oldukça heyecanlı görünüyor.

Hem iş hayatı hem de aşk hayatı iyi giden Demet Özdemir’in Disney Plus’ta yayımlanacak olan dizide hangi rolde olduğu ise belirtilmedi.

Gizlilik Kararı Özdemir’in Konuşmasını Engelliyor

Disney Plus tarafından alınan gizlilik kararı Demet Özdemir’i çok zorluyor. Çekimlerinin güzel geçtiğini söyleyen oyuncu yeni dizisi içinde heyecanlı gözüküyor. Oyuncular ve dizi çalışanları için yeni bir avantaj haline gelen dijital platformlar daha özgün ve farklı yapımların ekranlara gelmesini sağlıyor.

Bu durum da her yeni dijital projenin konusunun daha çok merak edilmesine neden oluyor. Disney Plus ilk açılışını yine bir Türk yapımı olan Kaçış dizisi ile yapılacak. Ancak o dizinin çekimleri tamamlandığı ve yayın tarihi yaklaştığı için artık konusu, oyuncuları ve hikayesi biliniyor. Ancak Dünyayla Benim Aramda gibi ilginç bir isme sahip olan Demet Özdemir’in dizisi hakkında henüz fazla bir şey bilinmiyor.

Dünyayla Benim Aramda

Dizinin kadrosunda Demet Özdemir’e eşlik eden isim Buğra Gülsoy. Ayrıca Hafsanur Sancaktutan ve Zerrin Tekindor gibi isimler de bu dizide yer alıyor. Aşka inanan ve ilişkisini ayakta tutmaya çalışan bir kadının sevgilisi ile ilişkilerinin bozulması ve eski heyecanını yitirip aralarında yabancılaşmanın başlamasıyla ona oynadığı bir oyunu anlatan dizide Özdemir’in canlandıracağı karakter İlkin.

Ancak gizlilik kararı yüzünden hangi meslekle uğraştığı açıklanmadı. Dizinin temel konusu ise ilişkilerin insanları nasıl etkilediği. İnsanların ilişkileri ile nasıl değiştiğini sorgulayan Dünyayla Benim Aramda, Disney Plus’ın ikinci Türk dizisi olarak ekranlarda yer alacak.