Dizi Magazin

Bir Zamanlar Çukurova Hakan öldü mü? İbrahim Çelikkol diziden mi ayrıldı?

ATV ekranlarında final yapıp yapmayacağı merak edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılık var. Bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Hakan ayrıldı mı? Bu sezon kadroya dahil olan Bir Zamanlar Çukurova Hakan’ı öldü mü, diziden mi çıktı?

Bir Zamanlar Çukurova Hakan öldü mü?

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Hakan karakteri diziye ölerek veda ediyor. Hakan ölmesi sonrası Bir Zamanlar Çukurova final ve bitme söylentileri de artık gerçek oluyor.

İbrahim Çelikkol neden diziden çıktı?

Sezon başında son sezon olarak lanse edilen ve devam etmeme kararında olan Bir Zamanlar Çukurova’da İbrahim Çelikkol senaryo gereği diziden ayrıldı. İbrahim Çelikkol 5. sezon olmaması nedeniyle sezon başından beri planlanın final nedeniyle diziden çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova final sahnesi Züleyha üzerinden kurulacak ve güzel oyuncunun canlandırdığı hanım ağa başka sürprizler bekleyecek.

Bir Zamanlar Çukurova Hakan Gümüşoğlu fırtınası geldi ve geçti. Hayranları İbrahim Çelikkol’u başka dizilerde görmek istiyor.