Ekonomi

QNB Finansbank’tan Kimlik Numarasına Göre 80.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi kampanyasıyla vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Başvuru sürecini kolaylaştıran banka, TC Kimlik numarasına göre 80.000 TL’ye kadar nakit kredi vereceğini duyurdu. Kampanya kapsamında başvuruların 5 dakika içinde sonuçlandırılacağı da müjdelendi. Acil ihtiyaç sahibi olan herkes, Finansbank üzerinden kredi alabilme imkanına sahip.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler, TC Kimlik numaraları üzerinden kolaylıkla başvurularını yapabilecekler. Şartlara uygun olan tüm vatandaşlar, kredi puanları 1500 ve üzerinde olduğu sürece bu banka aracılığıyla ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Başvuru şartlarına uygun olan müşteriler, Finansbank müşterisi olmaları durumunda internet bankacılığı veya mobil uygulama üzerinden istedikleri zaman kredi başvurusunda bulunabilecekler.

Emekli olan vatandaşlar da 80.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma imkanına sahipler. Ancak bu durumda kredi, banka müşterisi olmaları ve emekli maaşlarının bu banka üzerinden alınması şartına bağlıdır.

Kredi notu yüksek olan ev hanımları da QNB Finansbank aracılığıyla 80.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Kredi başvurusu sonucu, yalnızca 5 dakika içinde alınabilmektedir.

Kredi başvurusu, bankanın internet sitesi, internet bankacılığı veya bankanın SMS sistemi üzerinden yapılabilmektedir. Tek yapmanız gereken, TC kimlik numaranızı 5030’a göndermek ve kredi başvurusunda bulunmaktır. Başvuru sonrasında banka hızlı bir şekilde başvuru sonucunu size iletecek ve onaylanan krediyi en yakın banka şubesinden kullanabileceksiniz. Kredi kullanma süresi ise 24 aya kadar uzatılabilmektedir.