Dizi Magazin

Engin Akyürek’ten büyük Şok! Mahkum Dizisine Geçen Akyürek Şaşırttı

Fox TV’nin beğenilen ve sevilen dizisi Mahkûmun 2 Haziran Perşembe günü yayınlanan sezon finali olan 24. bölümünde adliye koridorlarında Savcı Fırat’ın karşısına çıkan Savaş Muhabiri Mehmet rolündeki Engin Akyürek izleyicileri şaşırttı.

Şaşırtan Sahnenin Detayı

Mahkûm dizisinin sezon finali olan 24. bölümünde birdenbire izleyicilerin karşısına çıkan Engin Akyürek şaşırttı. Savcı Fırat’ın adliyede yürürken karşısına çıkan Savaş Muhabiri Mehmet rolüne Engin Akyürek hayat verdi. Mehmet karakteri editörü ile tartışarak bir Savaş Muhabiri olarak gerçek bir haberin peşinde olduğunu ve bunu yapmak istediğini belirtiyor.

Tam da bu sahnede Savcı Fırat gülümseyerek Savaş Muhabiri Mehmet’e “Gerçekler bekletilmez, adalet gibi” der ve geçer. İzleyicilerin çoğu bu sahneyi anlamasa da aslında bu sahne Engin Akyürek’in yakında açılışı ile merakla beklenen ve çok konuşulacak olan kaçış dizisinin reklamıydı.
Akyürek’in Disney Plus’la çalıştığı proje olan kaçış dizisi merakla beklenilmektedir. Disney Plus platformunda ilk yayınlanan Türk dizisi Kaçış dizisi olacaktır. Polisiye ve dram türlerinde çekilen Kaçış projesi adından oldukça bahsedeceğe benziyor. Engin Akyürek, Disney Plus’ ta yayına başlayacak olan ilk Türk dizisinde başrolde yer alması sevenlerini çok fazla mutlu etmektedir. Özellikle Engin Akyürek hayranlarının kısa da olsa tanıtım halinde Mahkûm dizisinde yer alması hayranlarını ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Akyürek’in Heyecanla Beklenen Dizisi: Kaçış

Mahkûm dizisinin 24.bölümü olan sezon finali bölümünde kısa bir reklamı yapılan Kaçış dizisinin başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu yer almaktadır. Dijital platform olan Disney Plus’ın oldukça dikkat çeken bir tanıtımı Fox TV’de yayınlanan Mahkûm dizisinde yapılmış oldu.14 Haziran’da Disney Plus’ta yayına başlayacak olan Kaçış dizisinin başrol oyuncusu Engin Akyürek Mehmet isminde bir Savaş Muhabirini canlandırmaktadır. Akyürek Kaçış dizisini tanıtım amaçlı Mahkûm dizisinin yayınlanan final sezonu bölümünde yer aldığı ortaya çıktı.

Engin Akyürek Savaş Muhabiri karakteriyle Mahkûm dizisi izleyicilerine güzel bir sürpriz yapmış oldu. Mahkum dizisi senaryosu Kaçış dizisi senaryosu Kaçış dizisi senaryosuyla kurgulanarak entegrasyon yapmış oldu. Kurgulanan entegrasyonla kaçış dizisi lanse edilmiş oldu. Mahkûm dizisinde dikkatleri üstüne çeken sahnede adliye koridorlarında arkadaşıyla yürüyen ve editörüyle telefonda konuşan idealist Savaş Muhabiri Mehmet “Ne demek sadece sizin dediğiniz haberi yapacağım. Ben sadece gerçeğin haberini yapmak istiyorum.

Yeni Dizinin Tanıtımı Mahkûm Dizisinde Yapıldı

Gerçek haber yapmak istiyorum tamam mı? ” diye konuştuğu zaman yanından gülümseyerek geçen Savcı Fırat gülümseyerek dönüp “Eğer gerçeğin peşinden koşuyorsan başın belada demektir. Ama iyi insanlar da kötü insanlar kadar cesur olmak zorunda değil mi? Gerçekler bekletilmez, adalet gibi ” demektedir. Dizinin ilgi çeken sahnelerinden biri olan bu diyalog izleyenleri şaşırttı. Tanıtımı Mahkûm dizisinde yapılan Kaçış projesi, savaş muhabiri olan Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; bir ezildi köyüne araştırma yapmaya gitmeleriyle başlamaktadır.

Kaçış dizisinde sınır ötesinde gizlice geçen gazeteci grubunun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında bu grubun yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille izleyicilere aktarılmaktadır.14 Haziran’da yayınlanacak olan ve 03 Medya ve Same Film’in yapımcılığını üstlendiği Kaçış dizisi araştırmacı gazetecilerin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi izleyicilere aktarırken Ortadoğu’da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış açısı Ortadoğu’nun kaos ve iç karışıklığını da izleyicilerin beğenisine sunmaktadır. Her yaştan yediden yetmişe kadar herkesin sevip beğeneceği Kaçış dizisi Engin Akyürek’in hayranları tarafından heyecanla beklenilmektedir. Şaşırtan detay Mahkum dizisinin senaryosuyla hem Kaçış dizisinin tanıtımı yapılmış olup Mahkum dizisinde de şaşırtıcı sürpriz haline gelmiştir.