Gündem

Akşener startı Bursa’dan verdi… İlk adayı açıkladı… Saygısızlık edeni çarparım!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa İl Başkanlığı’na yaptığı ziyarette yerel seçim startını verdi. Şehreküstü’deki parti binasında teşkilat ziyareti yapan Akşener burada partililere hitaben bir konuşma yaptı ve yerel seçimlerde her il ve ilçeden aday göstereceklerini açıkladı.

BURSA (İGFA) – Ülke gündemine yönelik verdiği mesajda, “Gerçekten insanlara dokunulduğu bir dönemin startını veriyorum, 15 Eylül’de de yine il il, ilçe ilçe dolaşmaya, milletimle kucaklaşmaya başlıyorum” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ziyaret kapsamında geldiği Bursa’da ülke gündemine ilişkin mesajlar verdi.

İnsanlara dokunulduğu bir dönemin startını verdiğini ifade eden Akşener, 15 Eylül’de de yine il il, ilçe ilçe dolaşarak vatandaşlarla kucaklaşmaya başlayacağını söyledi.

“Bir seçim geçirdik. Suçladılar, suçlandık. Kabulümdür” diyen Akşener, “Bunun sorumlusu sadece ben ya da diz değil, hepimiziz. Ama yine ben bütün sorumluluğumu kabul ediyorum.
Yalnız şunu söylemeden geçmeyeyim. ‘İYİ Partililer çalışmadı’ sözü kuyruklu bir yalandır. Çalıştık, hem de çok çalıştık ancak sonuç olarak biz cezalandırıldık. Seçmen velinimettir, verdiği karar başımızın tacıdır. Yüzde 9.67 oy aldık. 16-17 bekliyorduk. Aradaki fark bize kesilen cezâdır.  Ama ‘çalışmadılar’ diyerek partililerime saygısızlık edeni çarparım” diye konuştu.

Şımarıklığın son bulduğu döneme girdiklerini belirten Akşener, “Bugünlerde geçen seçimde neden olmadığını, nerede eksik yapıldığını sizlerden öğreniyorum. Siz anlatacaksınız, biz öğreneceğiz ve yeni bir yol haritası belirleyeceğiz. Ne diyorlar ‘Biz olmasaydık İYİ Parti olmazdı. İYİ Parti de olmasaydı siz Recep Tayyip Erdoğan’ın Anayasa’yı değiştirdiği bir ülkede olacaktınız be muhteremler. Sizler çocuklarınızın istikbalini ortaya koydunuz. Yani sadece ben cesur değilim. Hepimiz cesuruz” dedi.

“BURSA’DAN VİRA BİSMİLLAH! DİYORUZ!”

Konuşmasında yerel seçimlere de vurgu yapan Akşener Bursa’nın da ayrı bir değer olduğunu ifade etti ve bu konuda da şöyle konuştu:

BURSA’DAN İLK BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI…

“İşte bugün burada terk seçimler için ‘Vira bismillah’ diyoruz. İlk adayımızı da açıklıyorum. Orhaneli Belediye Başkan Adaylığı İlçe Balkan’ımız Mümtaz Aslan’a hayırlı olsun.
Bilinsin ki; Her ilçede adayımız olacak. Bu seçimde kendimizin kaç kilo olduğumuzu göreceğiz. Bu bir anlamda neredeyse referandumdur, milletimize bunu anlatacağız. Onun bunun ağız kokusunu çekmeden, başımız öne eğilmeden kaç kilo ettiğimizi bu seçimde göreceğiz. Artısı eksisi ne olur göreceğiz, merak etmeyin sonucun sorumlusu benim, gereğini de yaparım” diye konuştu.