Gündem

Kır Düğün Bahçesi hizmete hazır

Halil-ür Rahman Kent Ormanı bölgesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 25 bin metrekarelik alanda başlattığı Kır Düğün Bahçesi’nde çalışmalar tamamlandı.

ŞANLIURFA (İGFA) – Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla başlatılan Kır Düğünü projesi tamamlandı. Vatandaşların rahat ve ferah bir ortamda doğa ile iç içe düğün ve eğlencelerini yapabilecekleri ‘’Kır Düğünü’’ Bahçesini yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sürdürülen çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’ Halil-ür Rahman Kent Ormanı bölgesinde yapımına başladığımız Kır Düğün Bahçemizde çalışmalarımız tamamlandı. 25 dönümlük alanda tamamladığımız Kır Düğün Bahçemiz yeşil bir alan ve geniş bir otopark alanına sahiptir. Çevre düzenlemesi tamamlandı. Kır Düğün Bahçemizi en kısa zamanda faaliyete açacağız’’ diye konuştu.

Halil-ür Rahman Kent Ormanı bölgesinde inşaat çalışmaları tamamlanan Kır Düğün Bahçesinde 25 bin metrekare alan içerisinde 16 bin metrekare yeşil alan, 6 bin 500 metrekare otopark, 150 metrekare mescit, 260 metrekare mutfak 530 metrekare sahne alanı yer alıyor.